A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Новини

Щомісячні страхові виплати за січень профінансовано у повному обсязі

Щомісяця потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, зокрема у разі профхвороб на COVID-19, отримують від Фонду соціального страхування України страхові виплати, які компенсують втрачений заробіток залежно від ступеня стійкої втрати працездатності.

08:32 17.02.2021

«Україна 30. Платіжка»: як змінилася система отримання пільг

Заступник Міністра соціальної політики України Віталій Музиченко на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Платіжка» розповів про те, як змінилася система отримання пільг та субсидій для оплати житлово-комунальних послуг з 2014 року.

08:09 17.02.2021

Фонд направив 295 тис. грн на щомісячні виплати за січень для 51 медика і їх родин

Медичні працівники, які внаслідок гострої професійної хвороби на COVID-19 отримали стійку втрату працездатності, зокрема, інвалідність, отримують від Фонду соціального страхування України щомісячні страхові виплати. Також зазначені виплати фінансуються для осіб, які перебували на утриманні медичних працівників у разі їх смерті.

08:35 16.02.2021

Олександр Скічко про підготовку в області до погіршення погодних умов

В Україну йде циклон, очікуються сильні снігопади, заметілі та вдвічі більше снігу. Черкащина – не виняток. Тому голова ОДА звернувся до водіїв  утриматися від поїздок, якщо вони не є нагальними. 

09:40 12.02.2021

Потерпілі отримали понад 34 тис. послуг з лікування, протезування, забезпечення доглядом, ліками тощо за кошти Фонду

Особи зі стійкою втратою працездатності, інвалідністю, що настала внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, упродовж усього життя або до відновлення здоров’я отримують за кошти Фонду соціального страхування України медико-соціальні послуги.

09:38 12.02.2021

В області найближчі три доби прогнозують складні погодні умови

Останній циклон південної серії «Volker» у найближчі три доби створить серйозні випробування складними погодними умовами. Наразі атмосферні фронти вищезгаданого циклону підійшли до західних кордонів Черкащини, і там розпочалися опади, які впродовж дня поступово «накриють» всю область.

09:20 12.02.2021

Кабінет Міністрів України, НКРЕКП, «Нафтогаз» та мери міст підписали Меморандум щодо врегулювання проблемних питань у постачанні тепла та гарячої води українцям

З ініціативи Президента України Володимира Зеленського у вівторок підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води громадянам України, що забезпечить стале проходження цього опалювального сезону та підготовку до наступного.

08:54 10.02.2021

Зростання кількості листків непрацездатності та посилення контролю за обґрунтованістю видачі лікарняних обговорили на нараді

Кількість працівників, які тимчасово втратили працездатність у 2020 році, зросла на 225 тисяч осіб за оперативними підсумками минулого року. Для них Фондом соціального страхування України компенсовано втрачений за час лікування, самоізоляції і догляду за хворими дітьми заробіток на загальну суму 12,4 млрд гривень, що на 2,6 млрд грн, або 26,9% більше порівняно з 2019 роком.

08:49 10.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь