A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Станом на 10 липня продовжуються роботи по ліквідації наслідків стихії, яка сталась 1 липня в Чорнобаївському районі

Дата: 10.07.2017 19:09
Кількість переглядів: 831

Фото без опису

   Аварійні бригади енергетиків продовжують відновлювати енергопостачання в районі. На об’єктах в першій половині дня працювало 10 бригад. З 13.00 до робіт долучилась бригада Кам’янського РЕМ.  Станом на 17.00  до електропостачання підключено 99% смт Чорнобай (ведуться  роботи по вулицях: Лівобережній, Чайковського, Чехова), взято під напругу всі високовольтні лінії району, повністю відновлено електропостачання в  селах:  Красенівка, Привітне, Іванівка, Бакаєво,  продовжуються роботи по підготовці до підключення  сіл: Богодухівка, Нове Життя, Тарасівка, Мар’янівка, Савківка.

  Управлінням газового господарства відновлено газопостачання до семи домоволодінь, залишилось відновити ще в десяти, роботи продовжуються.

   Працівниками РС УДСНС  знято пошкоджений шифер з даху дошкільного навчального закладу «Вишенька», який завтра відновить свою роботу. Повністю вкрито гідроізоляційними матеріалами стаціонарний та адміністративний корпус ЦРЛ.

  На завтра заплановано перекриття даху дитячої установи «Вишенька» бригадою з Драбівського району.

  Пацівниками ВУЖКГ протягом дня проводилось прибирання вулиці Центральної від залишків шиферу та сміття.

   9 липня  на сесії селищної ради депутатами виділено для відшкодування збитків населенню 1 млн 900 тисяч грн.

   На даний час приймаються  документи для відшкодування збитків завданих стихією населенню селища та постраждалих сіл району селищною та сільськими радами.

   Селищна рада щоденно  приймає заявки від населення по наданню допомоги в розпилці повалених дерев, які несуть загрозу життю та здоров’ю людей.

  Структурними підрозділами райдержадміністрації - по об'єктах соціальної сфери та сільськогосподарських підприємствах, селищною і сільськими радами - по житловому фонду підготовлено акти та зведені відомості розміру збитків  завданих стихією 01.07.217 року на загальну суму 14 млн грн.

   Райдержадміністрацією узагальнено, підготовлено та передано до облдержадміністрації пакет документів  з проханням звернутись до Кабінету Міністрів України  щодо надання невідкладної фінансової допомоги з державного бюджету  та  резервного фонду     жителям району, закладам соціальної сфери,  сільськогосподарським підприємствам та фермерським господарствам району, які постраждали від стихійного лиха з метою ліквідації наслідків небезпечного метерологічного явища та забезпечити нормальне функціонування постраждалих об'єктів. 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь