A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Чужого лиха не буває

Дата: 07.07.2017 19:06
Кількість переглядів: 780

Фото без опису 

   Фото без опису

Фото без опису

   Чорнобаївщина продовжує боротися з наслідками  суботньої негоди. Сьогодні в смт Чорнобай відбулось загальнорайонне прибирання наслідків стихійного лиха.

    Фото без опису

Фото без опису

    До заходів були залучені працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій селища. Працювали люди Великоканівецької, Лящівської, Ревбинської, Придніпровської, Мохнацької, Кліщинської територіальних громад. Вже вкотре надавали допомогу  55 курсантів Черкаського інституту пожежної безпеки імені героїв Чорнобиля.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Важкою та спецтехнікою забезпечили  сільськогосподарські підприємста району та приватні підприємці, а саме:  СТОВ  «Агроко»,  СТОВ «Канівці», СТОВ «Світанок», СТОВ «Вереміївське», СТОВ «Кліщинці», СТОВ ім. Щорса, ПАТ «Велика Бурімка», СТОВ ім.Чкалова, Іркліївського риборозплідника, ПРаТ ТПК «Еко ВАН Компані», ПП Міняйло, ПП Нестеренко.   Харчуванням кураснтів забезпечили  ПП"Віктор і Ко" та  психоневрологічний інтернат - село Мирне.

Фото без опису

Фото без опису

   В парковій зоні районного будинку культури добросовісно працювали трудові колективи: районної дитячої школи мистецтв, районного будинку культури, кінотеатру, селищного будинку культури, відділу культури і туризму райдержадміністрації,  центральної районної бібліотеки, комунального підприємства теплових мереж, комунального підприємства «ВУЖКГ», територіального центру,  управління з питань праці і соціального захисту населення, районного фізкультурно-оздоровчого клубу.

  Фото без опису

   По вулиці Центральній селища проводили благоустрій працівники Чорнобаївських навчальних  закладів, відділу освіти райдержадміністрації, сектору ДС НС в Чорнобаївському районі, районного військкомату.

Фото без опису

   В результаті проведеної роботи впорядковано  частину вулиць селища, часково паркову зону, дороги та обочини місцевого значення, дороги на кладовища, в’їзд в селище зі сторони Золотоноші. Також було  розпиляно та впорядковано пошкоджені дерева, розібрано частини зірваних покрівель, пошкоджених дахів закладів культури, медицини, прибрано територію від гілок, шиферу, металу.

    На сьогодні аварійні бригади енергетиків продовжують відновлювати енергопостачання в районі. Всього працювало 14 бригад: 12 лінійних та 2 по обстеженню електромереж.

    Наразі до електропостачання підключено 80%  смт Чорнобай, проводяться роботи по підключенню дитячої установи «Вишенька» та по подачі  електроенергії до водозабору на консервному заводі, що дасть можливість відновити 100% водопостачання в селищі.

   Повністю відновлено електропостачання в селі Франківка та вже подано електроенергію до підстанції  Мар’янівки.

   По селах Красенівка, Привітне вже підключено 70 % житлових будівель, сьогодні буде подано напругу до  сіл Тарасівка, Бакаєво та Савківки. Завтра почнеться підключення житлових будинків сіл  Мар’янівка, Бакаєве, Нове Життя, Тарасівка.

    Чорнобаївська районна державна адміністрація дякує  всім жителям району за самовідданість  у боротьбі з наслідками стихії, а  також просить депутатський корпус селищної ради  активізувати роботу по обстеженню кожного приватного домоволодіння, яке зазнало руйнування під час стихії.

    В зв’язку з обмеженими можливостями комунальних структур селища та значною кількістю  гілля та відходів будівельних матеріалів на обочинах вздовж вулиць просимо відгукнутися жителів Чорнобаю та долучитись до прибирання територій  біля своїх домоволодінь.

  Щире спасибі усім свідомим людям, хто був  з нами в біді, співпереживав нам і реальними діями підтверджував солідарність  з постраждалими, адже тільки гуртуючись у тяжкі хвилини, можна вистояти і відновити втрачене.

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та зв’язків з громадькістю

 апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь