A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Чорнобаївській районній дитячій школі мистецтв - 50 років

Дата: 14.12.2018 18:56
Кількість переглядів: 986

   

   З нагоди ювілею Дитячої школи мистецтв в районному будинку культури відбувся святковий концерт. До цієї знаменної дати навчальний заклад йшов довгою дорогою наполегливої праці багатьох поколінь досвідчених, творчих і талановитих викладачів.

 Ведучі розповідали історію про весь пройдений шлях музичного закладу, починаючи з 1968 року.

   Зі сцени викладачів та вихованців закладу  вітали гості свята  голова райдержадміністрації Сергій Джоболда, голова селищної ради Алла Мірошніченко,  помічник депутата Верховної Ради України Володимира Зубика Лариса Малкова, депутат обласної ради  Роман Буданцев.

     - З усього видно, що головним здобутком школи є педагогічний колектив  - це справжня команда творчих однодумців. Тож ми  горді тим, що ваш заклад  вже протягом 50-ти років навчає та виховує обдаровану творчу молодь, яка продовжує та примножує славні традиції нашого краю,  -   зазначив у своєму привітанні очільник району.  -  Ми щиро радіємо новим успіхам, перемогам і досягненням ваших учнів.

     Упевнений, що дитяча школа мистецтв  відкриє ще чимало нових імен, подарує нам зустріч з новими самобутніми талантами, принесе радість і насолоду всім, хто любить музику і пісню.

    Сергій Джоболда звернувся і до учнів закладу, - нехай знання, отримані в школі мистецтв, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності, - та побажав всім здоров’я, щастя, творчих успіхів, благополуччя і світлої радості в кожному домі. 

 

  Викладачі та вихованці дитячої школи мистецтв підготували яскравий концерт для глядачів. Свято з нагоди 50-річчня Чорнобаївської дитячої школи мистецтв вдалося! Побажаємо подальших творчих успіхів і натхнення вихованцям та викладачам.

 

      Під час заходу голова райдержадміністрації вручив грамоти Чорнобаївської районної державної адміністрації за  сумлінну працю, високий професіоналізм у вихованні творчої молоді та з нагоди  50-річчя Чорнобаївської районної дитячої школи мистецтв:

Свіденку Сергію Васильовичу - директору дитячої школи мистецтв;

 Жовтовій Тетяні Дмитрівні - викладачу вищої категорії класу співу;

Лисенко Людмилі Миколаївні - викладачу вищої категорії класу фортепіано.

 

     Чорнобаївська музична школа була заснована ще в серпні 1968 року,  в її заснуванні і організації велика заслуга першого директора Юрія Яковича Сажина.

     З 2006 року музичну школу було перейменовано в дитячу школу мистецтв, вона стала широкопрофільним закладом, де кожна дитина має можливість реалізувати себе та розвивати свої таланти. В першу чергу, це завдяки Вам, педагогам, які є професіоналами своєї справи.

     За 50 років своєї діяльності школа підготувала більше 1000  випускників.      За час існування школи, з-під її крила вилетіло не одне  суцвіття  молодих талантів, багато з яких стали професійними музикантами, співаками, живописцями, скульпторами,   дизайнерами, майстрами народного і декоративно-прикладного мистецтва.

     Змінилось і  кілька поколінь викладачів школи, дехто з колишніх випускників обрав професію викладача і залишились працювати в рідній школі, це: Тетяна Григорівна Танцюра, Алла Володимирівна Пхіденко, Людмила Миколаївна Лисенко, Тетяна Сергіївна Самченко, Тетяна Іванівна Король, Валентина Вікторівна П’ятікова. Поряд з ними в колективі пліч-о-пліч працюють досвідчені викладачі  Олена Валеріївна Лобода та  Вікторія  Василівна Купчин.

   Влучно влились в колектив молоді спеціалісти Інна Василівна Кириченко та Сергій Григорович Двірний, які займаються художньо-естетичним вихованням дітей в галузі мистецтва.

       Свій вагомий вклад, більше 40 років на викладацькій ниві, внесли Тетяна Дмитрівна Жовтова, Лариса Євгеніївна Райман, Ніна Петрівна Варварук.       

         У свій час багато творчої енергії вклали у вихованців Катерина Андріївна Войцях, Катерина Василівна Чорненко, Лідія Сергіївна Кіреєва, Анатолій Іванович Руденко, який багато років працював директором музичної школи. І ось вже більше 20-ти років очолює колектив Сергій Васильович Свіденко.

    Вихованці дитячої школи мистецтв   є переможцями обласних, Всеукраїнських та Міжнародних творчих фестивалів і конкурсів.

  

                                                                                       За інформацією відділу організаційної роботи,                                                                             інформаційної діяльності та звернень громадян апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь