A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Тривають роботи з ліквідації наслідків стихійного лиха на Чорнобаївщині

Дата: 05.07.2017 18:36
Кількість переглядів: 843

    Станом на вечір 5 липня по ліквідації наслідків буревію, який пронісся Чорнобаївщиною, роботи не припинялись ні на хвилину.  Задіяні всі аварійно-відновлювальні бригади комунальних служб селища та Управління ДСНС в Черкаській області, які працюють в посиленому режимі, з метою оперативного усунення пошкоджень та наслідків стихійного лиха. Роботи на всіх об’єктах перебувають на особистому контролі голови районної державної адміністрації.

    Силами Чорнобаївського РЕМу проводяться роботи по відновленню електропостачання. Протягом дня працювало 11 бригад в складі 65 чоловік та 11 одиниць техніки.

    Станом на 17.00 год. відновлено електропостачання в 50% житлового комплексу смт Чорнобай, подано напругу до підстанцій сіл Хрестителево, Красенівка, Комінтерн. Завтра продовжаться роботи по відновленню електропостачання населенню смт Чорнобай та розпочнеться підключення до електропостачання житлових будинків в селах Хрестителево, Красенівка, Комінтерн, Бакаєво.

    Управлінням по експлуатації газового господарства відновлено газове постачання до 7 домоволодінь жителів селища.

   Рятувальні бригади Управління ДСНС в Черкаській області сьогодні зняли пошкоджений шифер з даху ЗОШ №1 та продовжили роботи по розчистці вулиць приватного сектору смт Чорнобай від повалених дерев.

    Загалом по селищу працювало 6 бригад органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій селища в складі 28 осіб та 5 одиниць техніки.

    На ліквідацію наслідків стихії на трасі Чорнобай-Оржиця при вїзді в Чорнобаївський район залучено всі структури органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, курсантів Черкаського інституту пожежної безпеки імені героїв Чорнобиля особовим складом 65 осіб. Було задіяно 14 одиниць техніки.

    Свою роботу в смт Чорнобай відновив КП «Чорнобай-ліс», який проводить розпил та реалізацію для населення необрізної доски по ціні 1600 грн/м3, обрізної  – 2500 грн/м3.

    Шифер 8-хвильвий реалізується в торговельній мережі селища по ціні 115-120 грн/шт.

    – Районними державними адміністраціями та районними радами Черкаської області районів, які не постраждали від стихійного лиха вже сьогодні приймаються рішення про виділення коштів Чорнобаївському району, – зазначив Сергій Джоболда.

    Наразі актуальним залишається вирішення питання по відшкодуванню збитків населенню.

    Роботи по ліквідації стихійного лиха в Чорнобаївському районі для забезпечення нормального функціонування та життєдіяльності тривають.

    ЗАПРОШУЄМО ВСІХ НЕБАЙДУЖИХ НАДАТИ ДОПОМОГУ ФІЗИЧНИМИ СИЛАМИ, ТРАНСПОРТОМ, КОШТАМИ ДЛЯ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ СТИХІЇ.

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь