A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Головою районної державної адміністрації Сергієм Джоболдою здійснено виїзний прийом громадян у Великобурімській територіальній громаді

Дата: 25.07.2017 18:19
Кількість переглядів: 739

Фото без опису

    В ході робочої поїздки було проведено зустріч з сільським головою, під час якої обговорено питання підготовки програми на сесію сільської ради по відшкодуванню населенню збитків захворювання на АЧС.

    Валерій Писаренко повідомив, що з бюджету сільської ради планується виділити близько 350 тис грн на надання нецільової благодійної допомоги жителям громади, відповідно до ваги  та кількості свиней, що загинули від інфекційної хвороби в приватних домоволодіннях.

    Також було обговорено питання проведення ремонту приміщення місцевої лікарської амбулаторії, на який субвенційно сільська рада виділила 50 тис грн.

Фото без опису

    Спільно з сільським головою Сергій Джоболда відвідав Великобурімську ЗОШ, де в плані контролю оглянули хід проведення ремонтних робіт системи опалення та підготовку до нового навчального року. Наразі в навчальному закладі встановлено 16 металопластикових вікон та планується встановити ще 4 вікна.

    Це приклад співфінансування бюджетів: з  сільського бюджету на заміну вікон виділено 80 тис грн, та 20 тис грн на ремонт та промивку системи опалення.

    В рамках виконання Програми енергозбереження по проведенню капітального ремонту опалювальної системи Великобурімської ЗОШ,   використано 85,5 тис грн з  районного бюджету.

Фото без опису

    У 2016 році за  кошти районного бюджету та  Великобурімської сільської ради побудована котельня у Великобурімському дошкільному навчальному закладі «Лісова казка» та встановлені твердопаливні  котли  у  Великобурімській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів та дошкільному навчальному закладі.  Освоєно 932,5 тис грн, з них 432,5 тис грн - районний бюджет, 500 тис грн - субвенція сільської ради.

    Саме ці енергозберігаючі заходи дали змогу збільшити температуру повітря на +5С. В осінньо-зимовий період  температура повітря відповідала санітарним нормам.

    Батьки дітей дошкільної установи та трудовий колектив задоволені проведеними змінами опалювальної системи установи та температурним режимом в приміщенні.

    З сільським головою обговорені першочергові заходи по благоустрою громади, проведення ремонту доріг та проведення заходів по обпилці небезпечних пошкоджених дерев біля об’єктів соціальної сфери.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь