A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

18 липня заступник голови районної державної адміністрації Валентина Стилик провела засідання районного штабу ТБ і НС з питань ліквідації наслідків стихійного лиха, яке сталось на початку липня

Дата: 18.07.2017 17:39
Кількість переглядів: 536

Фото без опису

    Про стан виконання ремонтних робіт в навчальних закладах району  доповіла начальник освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна, - продовжуються роботи по перекриттю даху ЗОШ №1. 19 липня  планується проведення суботника на території школи, а саме видалення дерев, що перешкоджають ремонту даху.

    В закладах культури демонтовано розбиті конструкції даху приміщення районного будинку культури та накрито гідробар’єром.

Фото без опису

    Продовжуються роботи по капітальному ремонту даху поліклінічного відділення ЦПМСД - перекрита частина даху над ліфтовою шахтою та більша частина стоматологічного відділення.

    В ЦРЛ працюють 3 бригади – Маньківська, Канівська, Корсунь-Шевченківська по ремонту покрівлі терапевтичного та неврологічного відділень.

    Вже закінчені роботи по ремонту покрівлі фельдшерсько-акушерського пункту села Савківка.

    В житловому фонді жителі селища Чорнобай продовжують роботи по ремонту своїх помешкань своїми силами. У селищній раді продовжує працювати комісія по наданню допомоги постраждалим жителям Чорнобаївської територіальної громади, проте виплата коштів до сих пір не відбулася.

    – Необхідно вчасно підготувати документи по внесенню змін до селищного бюджету та надати до відділення Державного казначейства в Чорнобаївському районі, а не затримувати виплати вишукуючи різні причини, - зауважила Валентина Стилик звертаючись до селищного голови Алли Мірошніченко.

    На приміщенні пожежної частини підходить до завершення робота по ліквідації битого шиферу, тож завтра працівники рятувальної служби вже зможуть приступити до перекриття даху.

    На сьогоднішній день 100% відновлено газопостачання в Чорнобаївському районі.

Фото без опису

Фото без опису

    Працівники апарату райдержадміністрації, управління з питань праці і соціального захисту населення, відділи: культури і туризму, освіти, управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, районної ради та районного ФОК проводили розчистку узбіччя в’їзної дороги до Чорнобаївського району. Вилучені пошкоджені дерева будуть використані для опалення Чорнобаївської ЦРЛ.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

                                                       інформаційної діяльності та звернень громадян

                                                         апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь