A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Робоча поїздка голови райдержадміністрації Сергія Джоболди в Хрестителівську територіальну громаду

Дата: 03.03.2017 17:34
Кількість переглядів: 634

Фото без опису

     3 березня   в селі Хрестителеве пройшли збори громадян Хрестителівської територіальної громади, в яких прийняли участь голова районної державної адміністрації  Сергій Джоболда, депутат обласної ради Микола Авраменко,  депутат районної ради Лідія Русакова, директор СТОВ «Світанок» Іван Тітаренко, начальник фінансового управління райдержадміністрації Олександр Таранушенко та начальник управління з питань праці і соціального захисту населення  райдержадміністрації Олександр Юрковський.

Фото без опису

     Перед жителями громади із звітом про роботу виконавчого комітету сільської ради за 2016 рік виступила сільський голова Інна Бурган.

Також про проведену  роботу за минулий рік  присутнім доповіли депутат обласної ради Микола Авраменко,  депутат районної ради Лідія Русакова, директор СТОВ «Світанок» Іван Тітаренко, голова ветеранської організації Надія Чорногор та  старший інспектор Чорнобаївського відділення поліції Золотоніського відділу поліції ГУ НП в Черкаській області Вадим Стародуб.

Фото без опису

       Голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда в своєму виступі звернув увагу на дотримання законодавства по виплаті мінімальної заробітної плати в розмірі не менше 3200 грн та відмітив, що місцеве господарство СТОВ «Світанок»  є в лідерах по виплаті найбільшого розміру заробітної плати,  так при середньому розмірі заробітної плати в  сільськогосподарських підприємствах району 3543 грн.,  в СТОВ «Світанок»   - середня заробітна плата становить 5454 грн. Також у виступі було висвітлено підсумки  виконання Програми економічного і соціального розвитку району за 2016 рік та  пріоритети  на 2017 рік.

     Жителі громади піднімали питання щодо ремонту доріг, призначення та виплати субсидії на житлово-комунальні послуги,  добровільного об’єднання територіальних громад.

       З піднятих питань  мешканцям громади надали роз’яснення  начальник фінансового управління райдержадміністрації Олександр Таранушенко та начальник управління з питань праці і соціального захисту населення Олександр Юрковський.

        Пропозиції  жителів громади будуть  вивчені  та вирішені відповідно до чинного законодавства.

 

                                                     За інформацією відділу організаційної роботи,

                                                    інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь