A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Про передачу майна районної комунальної власності та про передачу бюджетних установ районної комунальної власності до комунальної власності Іркліївської об’єднаної територіальної громади йшлося на сесії районної ради

Дата: 03.12.2017 19:31
Кількість переглядів: 791

    Фото без опису

   З0 листопада голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда взяв участь в засіданні 21-ї позачергової сесії районної ради.

На сесії було розглянуто такі питання та прийняті рішення:

  • про внесення змін до рішення районної ради  від 20.07.2012 16-3/VI «Про районну програму розвитку загальноосвітньої  школи на 2012 - 2017 роки» зі змінами від 11.09.2012;
  • про внесення змін до рішення районної ради  від 22.02.2012 12-8/VI «Про районну програму розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року»    зі змінами від 29.12.2015, 31.03.2016;
  • про  внесення  змін  до  рішення  районної  ради  від 27.12.2016   №14-11/VІІ «Про районний бюджет на 2017 рік»;
  • про передачу майна районної комунальної власності;
  •  про передачу бюджетних установ  районної комунальної власності до комунальної власності Іркліївської об’єднаної територіальної громади.   

 Перед засіданням сесії районної ради   за ініціативи голови райдержадміністрації Сергія Джоболди запропоновано депутатам районної ради,  сільським та селищному головам відвідати травматологічне та реанімаційне відділення після капітального ремонту, щоб особисто побачити результати якісного  та ефективного використання бюджетних коштів. Була проведена екскурсія по приміщеннях відділень, всі присутні були задоволені якістю виконаних робіт. В палатах біля ліжок встановлено кнопки виклику та виведено на черговий медичний пост.

  • Фото без опису
  •  
  • Фото без опису

      У поточному році зроблено капітальний ремонт травматологічного та  відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії на суму 1 млн 344 тис грн.

Фото без опису

Фото без опису

   Після проведеного огляду депутат районної ради Надія Квітка висловила критичні зауваження, які стосуються роботи терапевтичного відділення. Сергій Джоболда дав відповідні доручення керівництву ЦРЛ по вирішенню всіх озвучених критичних зауважень.

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь