A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Голова Чорнобаївської РДА дав доручення оперативно реагувати на ускладнення погодних умов та забезпечити стабільну роботу систем життєзабезпечення населення району

Дата: 20.11.2018 17:27
Кількість переглядів: 621

 

    Фото без опису

    Голова райдержадміністрації Сергій Джоболда   на засідання комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дав завдання забезпечити взаємодію служб і сил цивільного захисту у разі виникнення надзвичайних ситуацій при ускладненні погодніх умов.

     На порядок денний засідання ради  було винесено ряд важливих для населення району  питань:

- про недопущення виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з різким погіршенням погодних умов на території району в зимовий період 2017 - 2018 років;

-  про розгортання пунктів обігріву;

-  про заходи профілактики захворюваності  на грип та гострих респіраторних вірусних інфекцій серед населення району;

- про запобігання виникненню пожеж в житловому секторі в осінньо-зимовий період.    

    В ході обговорення нагальних питань було поінформовано про стан готовності органів  влади, місцевого  самоврядування, закладів соціальної сфери та загальноосвітніх закладів  до  виникнення надзвичайних ситуацій, мінімізації їх наслідків, забезпечення нормального функціонування об’єктів життєзабезпечення, соціальної сфери, транспорту, зв’язку.

    Також було зазначено, що дороги загального  користування державного значення, які пролягають у районі, обслуговуються ДРП №2  Золотоніської ДЕД. Договір на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення заключено ДП «Служба автомобільних доріг в Черкаській області» з ТОВ "Чисте місто-Черкаси".  В районі створено резерв пального в кількості 1000 л дизпалива, 941 л. бензину А-92, які перебувають на зберіганні на АЗС.

       - важливо забезпечити оперативне реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з погіршенням погодних умов та вжити відповідних заходів щодо забезпечення готовності спеціалізованих та комунальних служб,  техніки до дій в складних погодних умовах, створення посипочних запасів  та паливно-мастильних матеріалів, -  зазначив  очільник району Сергій Джоболда та наголосив на організації стаціонарних пунктів обігріву для надання допомоги людям у період значного пониження температури повітря.

Фото без опису

 Заслухавши доповіді учасників обговорення, з метою запобігання та оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації, пов’язані з різким погіршенням погодних умов на території  району, прийнято відповідні рішення, визначено виконавців та вказано терміни виконання.

За інформацією відділу організаційної роботи, 

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

   

     

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь