A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Для першокласників Васютинської громади створено комфортний освітній простір

Дата: 09.04.2019 19:17
Кількість переглядів: 507

  

    Сьогодні  у Васютинському садочку відбулась святкова подія, на яку з вітаннями та подарунками завітали очільник району Сергій Джоболда, фінансовий директор СТОВ «Дніпро» Григорій Душейко та Васютинський сільський голова Наталія Терещенко, аби привітати  дітей  з відкриттям відремонтованих і оновлених кімнат для занять та відпочинку.

   - Приємно, що спільна  робота органів державної влади, місцевого самоврядування та місцевого господарства по організації функціонування закладу дошкільної  та шкільної освіти Васютинського НВК дає позитивні результати, - зазначив Сергій Джоболда. – Тож бажаю щоб щоранку всім хотілося  іти в садочок: дітям – навчатися, вчителям – працювати, адже нове обладнання стимулює вчителів до творчості, а дітей до знань.

    Працівники закладу, в свою чергу, подякували  за створені комфортні умови й чудові подарунки для найменших  мешканців громади, а діти влаштували святковий концерт.

 

  Нагадуємо, що за період 2016 - 2018 року  у Васютинському НВК замінено дах, проведено капітальний ремонт із заміною вікон, також капітально відремонтовано  дах у приміщенні дитячої дошкільної установи. Всього витрачено 1 869 500 грн, з яких 200 000 - з  державного бюджету, 826 000 з  районного та 843 500 надано сільської субвенції.

В закладі дошкільної освіти Васютинського НВК замінено дах в шкільному приміщенні, проведено капітальний ремонт даху в приміщенні дитячої дошкільної установи, замінено твердопаливний  котел та витяжну трубу, крім того, за   рахунок бюджетних коштів, субвенції сільської ради та спонсорських коштів СТОВ «Дніпро»  проведено капітальний ремонт класної та спальної кімнати   1 класу із заміною  вікон на металопластикові, внутрішніх дверей, енергозберігаючих ламп та придбано нові меблі, засоби для навчання та комп’ютерну техніку, обладнання для кухні та столової.

 Також місцеве господарство  СТОВ «Дніпро» допомагає в організації харчування,   частково забезпечуючи заклад  молоком, м'ясом, овочами, надає транспортні послуги  та інші господарські роботи.

  Тож чудовим подарунком для першокласників стали світлі, теплі приміщення з яскравими ігровими зонами, які відповідають сучасним стандартам.

За інформацією відділу організаційної роботи,

 інформаційної діяльності та звернень громадян апарату РДА

 

 

 

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь