A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

В селі Мала Бурімка відбулись загальні збори громадян

Дата: 03.03.2017 17:17
Кількість переглядів: 896

      Фото без опису

     3 березня 2017 року  відбулись загальні збори громадян Малобурімської  територіальної громади за участі  голови районної державної адміністрації  Сергія Джоболди, депутата обласної ради Сергія Лихошерста, який є керівником  СТОВ «Маяк», заступника  начальника фінансового управління райдержадміністрації  Антоніни Черненко,  начальника управління з питань праці і соціального захисту населення  райдержадміністрації Олександра Юрковського та начальника відділу освіти райдержадміністрації Раїси Піддубної.  

Фото без опису 

     Сільський голова Валерій Тертишник  прозвітував перед жителями громади  про роботу виконавчого комітету сільської ради за 2016 рік.

     Також прозвітували про проведену в 2016 році роботу депутат обласної ради Сергій Лихошерст, депутат районної ради Тетяна Лук’яненко.

      Голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда підвів підсумки  за 2016 рік та  визначив пріоритети на 2017 рік . - Поліпшення здоров’я населення й підвищення ефективності медичного обслуговування були й залишаються актуальними питаннями сьогодення.  З 2017 року Україна переходить на нову систему роботи медичної галузі. На першому етапі  реформування - зміни стосуватимуться первинної ланки медицини, - відмітив в своєму виступі Сергій Джоболда. - Тож, впродовж минулого  року основну увагу було приділено Центру первинної медико-санітарної допомоги загальний бюджет  якого в 2016 році  становив  11  216,151 грн..

    На капітальні ремонти закладів охорони здоров’я первинної ланки в минулому році освоєно 1 723,4  грн., що більше в 4,4 рази від 2015 року (327 тис. грн.). Проведено капітальний ремонт приміщень Мельниківської  ЛА ЗПСМ, Вереміївської ЛА, приміщення ФАПу в с. Мала Бурімка. За рахунок коштів сільської субвенції по всіх закладах були проведені поточні ремонти, на що витрачено 122,695 тис.грн. і 10 тис.грн. позабюджетних коштів.

    В Чорнобаївській ЦРЛ за рахунок коштів місцевого бюджету та сільської субвенції проведено  капітальні та поточні ремонти на суму  2431 тис. грн., придбано медичного обладнання на загальну суму  877466  грн.   

Фото без опису  

     На важливе для  жителів громади  питання ремонту доріг голова райдержадміністрації відповів, що на даний час однією з основних проблем в районі, як і в Україні в цілому, є дороги в незадовільному стані. Саме тому одним з пріоритетних напрямків на 2017 рік буде проведення ремонтів доріг місцевого значення.  На ці цілі з місцевого бюджету вже виділено 3,3 млн грн. і найближчим часом розпочнуться ремонтні роботи дороги Чорнобай - Мала Бурімка.

    На всі питання, які цікавили мешканців територіальної громади були надано обґрунтовані відповіді представниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

        

 

                                                     За інформацією відділу організаційної роботи,

                                                    інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь