A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Про готовність закладів соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовому періоді 2018/2019 років говорили на апаратній нараді

Дата: 23.10.2018 17:16
Кількість переглядів: 662

Фото без опису

    Відповідно до розпорядження від 12 жовтня 2018 року «Про початок опалювального сезону на осінньо-зимовий період 2018-2019 років та у зв’язку із невідповідністю температурного режиму в закладах медицини та навчальних закладах району з 16 жовтня розпочато опалювальний період. В подальшому при утриманні середньодобової температури на протязі трьох днів +8 градусів в інших закладах, а також в житлових будинках, буде розпочато опалення.

    Що ж стосується Чорнобаївського КПТМ за ним рахується кредиторська заборгованість в сумі 7399,4  тис грн, зокрема: НАК НафтоГаз за 2018 року - 940,3 тис. грн; борги за газ минулих періодів - 6459,1 тис. грн.

    Наразі, із вересня місяця всі рахунки підприємства арештовані, а сплата обов’язкових щомісячних платежів буде проводитися Гарантом (районною радою) після не оплати двох платежів.

    Що стосується теплопостачання жителів смт Чорнобай, то ТОВ «Чорнобай тепло» закінчило всі роботи по монтажу мереж та встановленні твердопаливних котлів. Також були проведені пробні запуски котелень.

    Як зазначає головний спеціаліст сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Руслан Кириченко після отримання позитивного гідравлічного розрахунку постачання газу до багатоквартирних будинків, всі мешканці тепер мають змогу перейти на індивідуальне опалення. Проблеми виникають у жителів із заміною газопроводів в самих будинках, хоча згідно Кодексу газорозподільних систем межею розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності є запірна засувка, яка знаходиться на трубі, що проходиться по одній із стін будинку, а тому ремонт або заміна газових труб в будинку чи квартирі лягає на власників/співвласників або балансоутримувачів даних будівель.

    Селищною радою, за участі представника надавача послуг від ТОВ «Чорнобай-тепло» проведено збори жителів будинків, квартири яких опалюються централізовано та роз’яснено порядок укладання договорів на теплопостачання. Проведено  поквартирний обхід жителів, які  отримували в минулому році дані послуги та вивчено проблемні питання щодо влаштування  індивідуального опалення.

    Міжвідомчою комісією надано 102 дозволи на відключення від централізованого теплопостачання. 10 особам пільгової категорії, які знаходяться в скрутному матеріальному становищі надано матеріальну допомогу з селищного бюджету на його влаштування.

    Питання готовності закладів соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовому періоді 2018/2019 років перебуває на постійному контролі голови райдержадміністрації.

 

За інформацією відділу організаційної роботи

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь