A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Питання ремонту дороги державного значення Чорнобай-Хрестителеве-Оржиця-Лубни та контролю вантажних перевезень обговорили на Чорнобаївщині

Дата: 16.03.2017 17:16
Кількість переглядів: 924

    За ініціативи Чорнобаївської районної державної адміністрації, 16 березня під час зустрічі районного керівництва – голови райдержадміністрації Сергія Джоболди та заступника голови районної ради Анатолія Нужного із заступником очільника області Костянтином Омаргалієвим,  директором ДП «Черкаський облавтодор» Олександром Северином, виконуючим обов’язки начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владиславом Демиденком, сільським головою села Хрестителеве було спільно оглянуто незадовільний стан дороги державного значення Чорнобай-Хрестителеве-Оржиця-Лубни та обговорено план спільних дій для вирішення даного питання.

    Місцеві жителі занепокоєні станом доріг в районі й кажуть, що такі значні руйнування дорожнього покриття спричинені рухом перевантажених великоваговиків.

    – На сьогоднішній день в Черкаській області діє лише один пересувний комплекс для зважування великовагового транспорту, але цього недостатньо для стопроцентного контролю за  великоваговиками. Тож ми плануємо купівлю ще одного габаритно-вагового комплексу для зважування, який буде розміщено на Золотоніському кільці, - зазначив Костянтин Омаргалієв.

    Щодо питання ремонту дороги, то Владислав Демиденко запевнив, що на найпроблемніших ділянках дороги ремонтні роботи розпочнуться до кінця місяця. 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь