A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Робоча поїздка заступника голови райдержадміністрації в Новожиттівську, Красенівську та Привітненську територіальні громади

Дата: 19.06.2017 17:16
Кількість переглядів: 560

    З метою ознайомлення та дієвого впливу на вирішення актуальних питань соціального та економічного розвитку територіальних громад, 19 червня заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик відвідала заклади соціальної сфери в с. Нове Життя та с. Привітне, с.Красенівка.

    Спільно з директором Новожиттівської школи Людмилою Шадурою Валентина Стилик оглянула приміщення закладу місцевої школи, зокрема проведені роботи заміни вікон на нові металопластикові за рахунок субвенційних коштів сільської ради на суму 35 тис грн, де наразі планується замінити ще 9 вікон та встановити вхідні металічні двері.

    Під час робочої поїздки Валентина Борисівна відвідала Красенівський НВК, де спільно з директором навчально-виховного комплексу Наталею Нікітченко оглянули хід проведення капітального ремонту системи опалення, який проводиться за рахунок коштів районного бюджету, капітального ремонту двох класних кімнат, а також оглянули вже завершені роботи по заміні вікон за кошти районного бюджету на суму 121954,00 та благоустрій прилеглих територій.

    В ході ознайомлення з роботою закладів соціальної сфери Валентина Стилик відвідала дошкільну установу Красенівського навчально-виховного комплексу.

    Приємно відзначити, що керівники місцевого господарства СТОВ «Красенівське» з розумінням віднеслися до проблеми водопостачання місцевого дитячого садка та надали кошти на буріння свердловини, монтаж насосів та систем водопостачання.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь