A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Комісія райдержадміністрації здійснила остаточний огляд ДОЦ «Сосонка»

Дата: 05.06.2018 17:15
Кількість переглядів: 662

5 червня комісія райдержадміністрації спільно з представниками ДСНС, Держпродспоживслужби та інших органів здійснила остаточний огляд ДОЦ «Сосонка» та надала висновок про готовність закладу до початку оздоровчого сезону.

Згідно з висновком комісії по підготовці та прийманню дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, «Дитячий оздоровчий центр «Сосонка» готовий до початку оздоровчого сезону. Керівництво закладу виконало приписи ДСНС, Держпродспоживслужби, Держпраці та інших служб, які їм надавалися в процесі підготовки.

Крім цього, у селі Мельники на виконання приписів ДСНС було проведено обстеження та очищення від сторонніх предметів дна акваторії місця, відведеного для купання. Його здійснила водолазна група комунальної водолазно-рятувальної служби Черкаської обласної ради. Зокрема, було здійснено заміри глибин пляжу, складено карту акваторії пляжу із позначенням предметів, що становлять небезпеку при купанні, та проведено очистку дна акваторії та видано відповідний акт про усунення перешкод.

Тож уже 7 червня у закладі розпочнеться перша зміна з оздоровлення дітей. Загалом оздоровчий заклад «Сосонка» планує працювати в три зміни тривалістю 21 день. За інформацією директора ДОЦ «Сосонка», вартість путівки на 1 дитину в одну оздоровчу зміну буде складати 284 грн. за 1 день.

Нагадаємо, що 23 травня комісією райдержадміністрації було здійснено перевірку ДОЦ «Сосонка» і складено акт приймання оздоровчого закладу та надано висновок про те, що заклад частково готовий до оздоровчого періоду, додатково надано пропозиції по усуненні не ліквідованих недоліків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь