A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На щотижневій апаратній нараді розглянуто 2 основні питання

Дата: 04.12.2017 14:15
Кількість переглядів: 807

    Фото без опису

    По першому питанню про стан реалізації державної політики у сфері пенсійного забезпечення доповіла начальник Чорнобаївського відділу обслуговування громадян Золотоніського об’єднаного  управління Пенсійного  фонду України  в  Черкаській області Наталія Грицай.

Фото без опису

   Чорнобаївський відділ обслуговування громадян   протягом поточного року забезпечив своєчасне призначення та виплату пенсій, додержання пенсійного законодавства, - зазначила Наталія Валеріївна. - Станом на 1 грудня 2017 року на обліку в відділі перебуває 13822 пенсіонера, з яких  2083  працюючі пенсіонери. Станом  на 01.12.2017 середній розмір пенсії становить 2048,22 грн., що на 464,94 грн  або 1,3% більше в порівнянні з початком року.

Видатки на виплату пенсії за 11 місяців склали 256,2 млн.грн., середньомісячна потреба на виплату пенсій з жовтня  складає  29,5 млн. грн.

Відділом розпочато надання пенсійних послуг в Іркліївській об’єднаній територіальній громаді. В листопаді місяці підписана Угода про співпрацю між Золотоніськім об'єднаним управлінням Пенсійного фонду України та Іркліївською об’єднаною територіальною громадою, прийом громадян буде здійснюватися спеціалістами відділу першого та третього четверга місяця. Також у вересні цього року в Лукашівській сільській раді створено агентський пункт обслуговування громадян, яким  надано послуги з питань пенсійного забезпечення 48 громадянам.

          Про стягнення єдиного соціального внеску Чорнобаївським районним відділом державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Черкаській області інформувала присутніх начальник  районного відділу державної виконавчої Авраменко Яніна. 

         Протягом 2017 року на виконанні у Чорнобаївському районному відділі державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Черкаській області перебувало 59  виконавчих проваджень про стягнення єдиного соціального внеску на загальну суму  261 209 грн, - повідомила Яніна Олександрівна. - Станом на 01.12.2017 року державними виконавцями відділу завершено 37 виконавчих документів на суму 150 555 грн.

       З них фактично виконано 18 виконавчих документів про стягнення єдиного соціального внеску на суму 60 741 грн.

     19 виконавчих документів (32,2%) на суму 89 814 грн. (34,4%)  повернено до органів ДФС України у зв’язку з неможливістю встановити місце перебування боржника та відсутністю належного таким особам майна на праві приватної власності.

    На даний час у відділі на примусовому виконанні перебуває 22 виконавчі документи про стягнення боргу по єдиному соціальному внеску на суму  110 654 грн.

             Дані про боржників, які мають борг по єдиному соціальному внеску внесено до Єдиного реєстру боржників з метою оприлюднення в режимі реального часу інформації про невиконані майнові зобов’язання боржників та запобігання відчуженню боржниками майна.

           В порядку контролю розглянуто питання про стан виконання районної програми «Питна вода Чорнобаївщини» на 2006-2020 роки.

        Також було розглянуто організаційні питання: про стан функціонування   медичних закладів району та епідемічну ситуацію захворювань на грип  та ГРВІ серед населення району.

        По завершенню наради голова райдержадміністрації дав ряд відповідних доручень і наголосив керівникам установ на підготовці до нового бюджетного року, зокрема вчасному проведенні тендерних процедур по придбанню палива.

                                                За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату Чорнобаївської райдержадміністрації 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь