A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено виїзні наради у ЦРЛ та спорткомплексі

Дата: 04.06.2018 17:12
Кількість переглядів: 642

    1 червня голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда та перший заступник голови РДА Валентина Стилик провели виїзні наради у ЦРЛ та спорткомплексі.

    Сергій Джоболда та Валентина Стилик обговорили із в. о. головного лікаря Центральної районної лікарні Сергієм Чубою питання відкриття кабінету «Здоров’я жінки». За словами Сергія Джоболди, у ньому жінки зможуть пройти повне мамологічне та гінекологічне обстеження.

    – Мета кабінету така: жінка приходить на огляд в одне приміщення, де є декілька кабінетів: лікаря-гінеколога, дослідження молочної залози, жіночих репродуктивних органів, лабораторні дослідження та УЗД. Жінка не мусить бігати по різних спеціалістах у різні години – всі дослідження проводяться в одному місці, – зазначив Сергій Миколайович.

    Кабінет «Здоров’я жінки» планують розмістити на базі теперішньої жіночої консультації у приміщенні районної поліклініки, попередньо розширивши його. Деяке обладнання, зокрема, кольпоскоп, для нього вже є. Нині ж у  районі акумулюються кошти для закупівлі сучасного цифрового мамографа. 

    Як зазначив  в.о. головного лікаря ЦРЛ Сергій Чуба, відкриття такого кабінету дуже потрібне, адже це суттєво спростить доступ жінок району до якісних медичних послуг.

    Цього ж дня Сергій Джоболда та Валентина Стилик відвідали районний спортивний комплекс. Вони провели робочу нараду із керівником спорткомплексу Олександром Клименком та підрядником, який виконує ремонтні роботи. Нині у спорткомплексі за кошти районного бюджету облаштовується підлога у ігровому залі, ремонтуються роздягальні та тренажерний зал.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,
інформаційної діяльності та звернень громадян
апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь