A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Черкащан запрошують на Фестиваль льону

Дата: 16.08.2017 17:11
Кількість переглядів: 733

Фото без опису

    3-й Фестиваль Льону – кіннотрюковий перфоманс, авіашоу та ярмарок “Органічна їжа” цього року проходитиме у селі Стремигород Коростенського району Житомирської області та стане потужним джерелом натхнення і гарного настрою для гостей, а також – стартовим майданчиком для нових творчих ідей у галузі льонарства та органічного виробництва.

    Головні родзинки фестивалю – три виходи кіннотрюкового перфомансу рицарів “Княжої конюшні”, захоплююче дух авіашоу та ярмарок “Органічна їжа”.

    Також на гостей фестивалю чекає багато музики – від етнічної української до сучасної танцювальної. І, звичайно, зі сцени глядачів потішать зірки – Арсен Мірзоян та гурт The Вйо. Нагородження льонарів, розгорнутий показ модного одягу з льону; етнозона з майстер-класами; ярмарок продукції з льону. В офіційній частині відбудеться символічне вручення цеглини існуючого найбільшого льонопереробного заводу на Житомирщині для будівництва нового заводу.

    На фестивалі також буде фудзона на всі смаки, страви високої української кухні від бренду органічних продуктів All in Foody та туристичного комплексу «Услад», дитяча зона та спортивна зона з майстер-класами – айкідо та йога.

    Ділову частину фестивалю представлять нетворкінг – комунікаційний майданчик для обміну досвідом. В дискусійній панелі візьме участь «Асоціація льонарства і коноплярства України», Житомирська торгівельно-промислова палата, аграрії, представники влади та бізнесу.

    Минулого року гостями фестивалю стали більш ніж 5000 українців, географія охоплення – від Сєверодонецька до Буковелі, були присутні народні депутати, віце-прем’єр та міністр АПК, голови ОДА. Цього року наш фестиваль стане подією міжнародного масштабу, до нас завітають гості з Білорусії, Франції, Польщі, Бельгії та ПАР.

    Контакт для співпраці – 0685980602. Посилання на сторінку в Facebook:

https://www.facebook.com/%D0%90%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%97%D0%B0%D1%80%D1%8F-654338444695856/?fref=ts

Фото без опису

 

За інформацією Житомирської обласної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь