A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Щастя бути разом

Дата: 05.01.2017 17:10
Кількість переглядів: 929

Фото без опису

   5 січня, напередодні Різдва Христового, службою у справах дітей райдержадміністрації спільно з відділом освіти та сектором у справах сім’ї, молоді та спорту було проведено районне свято  „Щастя бути разом” для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

   В Чорнобаївському районі проживає 69 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які  проживають в сім’ях опікунів, піклувальників, п’ятеро – виховуються в прийомних сім’ях.

   Аби привітати дітлахів з наступаючим Різдвом на свято завітали голова райдержадміністрації Сергій Джоболда, заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик та представники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Фото без опису

   - У переддень свята хочеться побажати всім вам миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, успіхів у всіх починаннях, міцного здоров’я та всіх благ! Нехай справдяться усі очікування і збудуться найзаповітніші мрії! Зі святом Вас!

Фото без опису

   Після привітань розпочалось веселе святкове дійство із яскравою концертною програмою та цікавими конкурсами, які проводили Дід Мороз, Снігуронька та інші казкові герої. Діти водили хороводи, співали пісень та грали в рухливі ігри,  а по закінченню свята кожен отримав солодощі та подарунки, які підготували для них Чорнобаївська районна державна адміністрація та народний депутат Верховної Ради України Володимир Зубик.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь