A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбувся спортивний молодіжний турнір з футболу з нагоди Дня Констиуції України

Дата: 26.06.2019 17:10
Кількість переглядів: 698

 Фото без опису

   Сьогодні на футбольному  полі Ірклієва пройшов традиційний молодіжний турнір з футболу серед учнів закладів освіти, присвячений 23 – річниці  Конституції України.

Фото без опису

  У турнірі взяли участь футбольні команди із Богодухівського, Лукашівського, Мельниківського НВК та Іркліївської ЗОШ.

Фото без опису

    Зі щирими вітаннями, побажаннями спортивних успіхів та перемоги до учасників турніру звернулись перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик, заступник голови Іркліївської територіальної громади Ольга Гриценко та ініціатор і співзасновник турніру Олександр Юхно.

  • Вже 23 років наша держава живе за своєю Конституцією. Для історії — не так вже й багато. Але своїм корінням Основний український Закон значно старший. Його глибина — у мудрості предків, у пам’яті століть, в утвердженні української нації.
    Разом із прийняттям Конституції в українському літописі почався новий етап розвитку демократії, адже вперше в нашій державі людина, її права і свободи, визнані найвищою цінністю.

Шановні  юні друзі!   Бажаю Вам впевненості, успіхів, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина Української держави. Добра вам і щастя. І, звичайно, перемоги у сьогоднішньому турнірі, - привітала юних футболістів Валентина Стилик.


   Фото без опису

     У чесній боротьбі перемогу отримали господарі турніру, вихованці Іркліївської ЗОШ, ІІ місце виборола команда Лукашівського НВК, ІІІ – юні футболісти із Мельниківського НВК.

    В номінації «Кращий нападник» відзначено Владислава Соломку, футболіста Іркліївської ЗОШ, в номінації «Кращий захисник» – Валентина Гуляша з Лукашівського НВК, в номінації «Кращий голкіпер» –  Романа Фаброго з Мельниківського НВК, в номінації «Наймолодший учасник турніру» - Науменка Юрія, учня 5 класу, з Богодухівського НВК. Всі номінанти отримали в подарунок чудові футбольні  м’ячі та книги про аматорський футбол Черкащини.

   Олександр Юхно нагородив  переможців дипломами та медалями за І-ІІІ місця, вручив цінні подарунки від районної державної адміністрації, Іркліївської  територіальної громади та гостей свята.

                                        За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності                                            та звернень громадян апарату РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь