A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На апаратній нараді розглянули питання про заходи щодо попередження захворюваності на туберкульоз в районі та про роботу Чорнобаївського відділення Золотоніської ОДПІ ГУ державної фіскальної служби

Дата: 17.01.2017 17:09
Кількість переглядів: 800

    16 січня відбулася чергова апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Сергій Джоболда за участю  заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій та правоохоронних органів.

    Про роботу Чорнобаївського відділення  Золотоніської ОДПІ  ГУ державної фіскальної служби  у Черкаській області доповіла заступник начальника Золотоніської ОДПІ  ГУ державної фіскальної служби у Черкаській області Людмила Рожко. – За 2016 рік до зведеного бюджету надійшло 247,9 млн. грн. податків та зборів. В розрізі податків найбільше сплачено податку з доходів фізичних осіб. У порівнянні з 2015 роком доходи зведеного бюджету зросли у 1,8 рази або на 110,6 млн. грн., доходи державного бюджету у 2,9 рази або на 63,5 млн. грн., місцевих бюджетів у 1,4 рази або на 47,1 млн. грн. Приріст надходжень до державного бюджету досягнуто зі збору податку на додану вартість у 7,4 рази або на 50,1 млн. грн. Надходження по податку на прибуток підприємств зросли у 1,6 рази або на 0,8 млн. грн. Додатковими джерелами наповнення бюджету є: резерви по ПДВ та податку на прибуток та сплата розстрочок, надходження від здійснених документальних перевірок.

    Про заходи щодо попередження захворюваності на туберкульоз в районі інформувала присутніх головний лікар комунального закладу «Чорнобаївський центр первинної медико-санітарної допомоги Чорнобаївської районної ради» Любов Тарасенко. – Всі хворі на туберкульоз перебувають на обліку в туб кабінеті і отримують безкоштовне лікування. На контролі також контактні, які отримують безкоштовно хіміопрепарати. Сімейні лікарі контролюють умови в яких проживають хворі. Серед дорослого населення методом діагностики є флюорографічне обстеження та для уточнення рентгенологічне обстеження. Серед дитячого населення найбільш ефективною профілактикою туберкульозу є вакцинація – на 3-й день життя та діти 7 років, – зазначила Любов Тарасенко.

    – В 2016 році нещасних випадків на водних об’єктах району не допущено. Протягом звітного періоду 2017 року надзвичайних ситуацій на території району не зафіксовано. З метою перевірки дотримання заходів безпеки на природних водоймищах під час зимової риболовлі 4 січня 2017 року працівниками Чорнобаївського районного сектору УДСНС України в Черкаській області було проведено профілактичний рейд з роз’ясненням рибалкам правил безпечної поведінки на льоду. Практика даних рейдів буде продовжена протягом зимового періоду 2017 року, – в порядку контролю про стан виконання заходів щодо загибелі людей на водних об’єктах доповів завідувач сектору  цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної  роботи, взаємодії з правоохоронними органами (запобігання та виявлення корупції) райдержадміністрації Вадим Рудянчук.

    На апаратній нараді розглянуто ряд організаційних питань:

1. Про стан  виконання бюджетів у січня 2017 року та заходи щодо посилення фінансово-бюджетної   дисципліни.

2. Про стан  функціонування медичних та    загальноосвітніх  закладів району.

3. Про стан епідемічної ситуації з захворюванням населення району на грип.

4. Про стан розчистки  та посипання доріг в районі.

5. Про стан протипожежної безпеки в районі.

    – Необхідно забезпечити постійний запас туберкуліну для профілактики захворювання на туберкульоз в дітей району та зміцнювати матеріально-технічну базу Іркліївської районної лікарні, зокрема придбати цифровий флюорограф, який дасть змогу продіагностувати у пацієнтів грудну клітку та виявити можливі захворювання легень на різних стадіях захворювання, - по закінченню наради зауважив Сергій Джоболда, звернув увагу на активізації роботи з боржниками по сплаті єдиного соціально внеску та дав доручення відповідним структурам.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь