A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбувся семінар з питань ведення галузі бджільництва

Дата: 16.04.2019 17:08
Кількість переглядів: 640

  Фото без опису

      Сьогодні в актовій залі районної державної адміністрації відбувся семінар з актуальних питань ведення галузі бджільництва в Чорнобаївському районі проведений управлінням агропромислового розвитку райдержадміністрації.

 

   В роботі семінару взяли участь представники Всеукраїнської та  обласної асоціацій пасічників Іван Івко та  Володимир Друмашко, спеціалісти  районного управління Головного управління Держпродспоживслужби Черкаської області Василь Катеруша та Валерій Приліпко, голова кооперативу «Павік» Юрій Гуслій, делегація з Драбівського району: голова новоствореної асоціації пасічників  Драбівського району  Олег Куць та начальник управління агропромислового розвитку Драбівської райдержадміністрації Віктор Хрущ.

 

На семінарі розглянули питання дотримання чинного законодавства, зокрема, порядок реєстрації пасік та оформлення ветеринарно-санітарних паспортів, питання порушення Закону України «Про бджільництво» в частині використання пестицидів, агрохімікатів, інших засобів захисту рослин  та питання реалізації по вищих цінах меду, закупівлі якісних ветпрепаратів по нижчих цінах.

  У підсумку  роботи семінару  відбувся взаємний обмін інформацією між пасічниками, присутніми спеціалістами та обговорення проблем галузі та пропозиції по їх вирішенню.

    В обговоренні взяли активну участь пасічники  Сергій Дражніков та Василь Рідкий, які  наголосили на порядку оповіщення та комунікації під час використання засобів захисту рослин та агрохімікатів при проведенні робіт по догляду за сільськогосподарськими культурами.  Також обговорили підписання Меморандуму про співпрацю пасічників з органами державної влади. 

      Пасічники прийняли рішення про створення асоціації пасічників Чорнобаївського району. Внесено пропозицію, що очолить її Сергій Дражніков.

 

За інформацією управління агропромислового розвитку РДА

 

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь