A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

21 січня голова райдержадміністрації Сергій Джоболда провів апаратну нараду, на якій розглянули питання роботи архівного сектору райдержадміністрації та Трудового архіву Чорнобаївського району в 2018 році та їх завдання на 2019 рік

Дата: 21.01.2019 17:03
Кількість переглядів: 671

 

 

    У своїй доповіді завідувач архівного сектору райдержадміністрації  Надія Мозгова повідомила, що на території Чорнобаївського району на даний час діє 66 установ, (список № 1) джерел формування Національного архівного фонду, які передають документи до архівного сектору райдержадміністрації, 2 установи мають штатних архівних працівників, в інших установах визначено працівників, відповідальних за  зберігання та упорядкування документів. В архівних підрозділах району зберігається 24934 справи постійного зберігання та 23210 справ з кадрових питань (особового складу).

   В архівному секторі райдержадміністрації зберігається 20068 одиниць зберігання по 151 фонду, 13  із них періоду незалежності. Це документи, видані після 1980 року. Документи до 1980року передані на постійне зберігання до Державного архіву Черкаської області.   

    В цьому  році створено 1 новий об’єднаний архівний фонд (вибори в ОТГ). До нього включено вибори Іркліївської сільської виборчої комісії.

    Протягом року до сектору прийнято 372 справи постійного зберігання та виконано 115 запитів, більшість із них про прийняття в члени колгоспу, реорганізацію господарств, зарахування певних років до трудового стажу, відведення земельних ділянок.

   Про роботу Трудового архіву Чорнобаївського району в 2018 році проінформувала завідувач Лариса  Ільяшенко.

    - Всього на зберіганні  в Трудовому архіві Чорнобаївського району станом на 31грудня 2018 року  – 10456 справ.  Протягом року до архіву надходили заяви про надання   довідок  про реорганізацію господарств, заробітну плату, про трудовий стаж   працюючих в господарствах про що  видано  1210 довідок.

    За минулий рік управлінням Пенсійного Фонду України  в Чорнобаївському районі проведено 107 зустрічних  перевірок  щодо  підтвердження правильності   даних у виконаних  довідках  до Пенсійного Фонду   Трудовим  архівом Чорнобаївського району. В ході перевірок розбіжностей не виявлено.

    Управлінням Пенсійного Фонду України  в Чорнобаївському районі надано 33 запити на видачу довідок про заробітну плату  та підтвердження робочого стажу працюючих в господарствах, надійшло 18 поштових заяв-листів від громадян, які проживають в Україні та за кордоном, яким вчасно виготовлені та надіслані довідки щодо їх запитів – усього 51.

       Сергій Джоболда акцентував увагу на підвищенні  рівня упорядкованості документів установ – джерел комплектування  Національного архівного фонду забезпечити та наголосив на необхідності розроблення  Програми розвитку архівної справи в районі.

   В порядку контролю про стан реформування системи соціальних послуг та нові підходи до забезпечення якості надання соціальних послуг доповіла заступник директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорнобаївського району Людмила Баль.

 

    За результатами апаратної наради було підготовлено протокольні доручення, спрямовані на вирішення піднятих питань.

         За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та звернень                                                              громадян апарату райдержадміністрації                                           

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь