A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

З ініціативи Президента України тарифи на газ для населення буде знижено

Дата: 15.01.2021 08:52
Кількість переглядів: 7634

Президент України Володимир Зеленський зібрав на енергетичну нараду Кабінет Міністрів, представників НКРЕКП, очільника НАК «Нафтогаз України» та фахівців у галузі економіки, електро- та газової енергетики, щоб вирішити питання із зависокими цінами на газ для українців.Фото без опису

«Ринкові ціни на сьогодні завеликі, особливо якщо зважати на пандемію. Ми, як держава, повинні стояти на захисті своїх громадян, а це означає – в економічному плані теж», – наголосив Володимир Зеленський.

На нараді після тривалого обговорення було ухвалене рішення про зменшення ціни на газ нижче ринкової. Це означає зниження в платіжках людей на понад 30%.

«З першого лютого всі споживачі України будуть сплачувати суттєво менше за природний газ. Ціна буде знижена в середньому для населення України до 6999 гривень», – повідомив Юрій Вітренко.

«Однак пам’ятайте, що ми зберігаємо реформу. Ці зміни – не крок назад. Це зміни, які потрібні кожному українцю у зв’язку зі складною економічною ситуацією, у якій ми опинилися через пандемію. Обмеження тарифної сітки – це ідеологія лише карантинних заходів», – наголосив Володимир Зеленський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь