A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено засідання робочої групи райдержадміністрації з питань надання дозволів на розроблення детальних планів територій

Дата: 06.01.2021 11:39
Кількість переглядів: 647

Фото без опису

06.01.2021 під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик, за участі членів робочої групи проведено засідання робочої групи райдержадміністрації з питань надання дозволів на розроблення детальних планів територій.

На засіданні було розглянуто клопотання СТОВ ім. Чкалова про затвердження детального плану території земельної ділянки, розташованої за межами с. Жовнине в адміністративних межах Іркліївської сільської ради, по об’єкту будівництва.Фото без опису

Члени робочої групи заслухали економіста СТОВ ім. Чкалова Наталію Роббіну, яка повідомила, що товариство планує будівництво телятника на території, яку вони орендують та на якій знаходяться сільськогосподарські споруди та двори. Завдяки цьому підриємство створить 7 нових робочих місць.

Також було повідомлено, що після розроблення детального плану 20.12. 2020 в с. Жовнине проводились громадські слухання, за результатами яких була врахована думка громадськості.

22.12.2020 відбулась архітектурно-містобудівна нарада при управлінні містобудування та архітектури Департаменту будівництва Черкаської обласної державної адміністрації, де даний детальних план території був погоджений з урахуванням протокольних зауважень.

РОЗПОРЯДЖЕННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь