A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Напередодні Дня Гідності та Свободи на Чорнобаївщині вшанували пам’ять патріотів, які загинули в боротьбі за свободу і незалежність нашої держави

Дата: 23.11.2020 08:18
Кількість переглядів: 403

21 листопада в Україні відзначають річницю початку масових акцій громадського протесту, що відбулися під час Революції Гідності та вшановують громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності.

Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян - справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною – ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам'ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, кожен з яких віддав за свої переконання,найвищу ціну -власне життя.

Сьогодні, впереддень Дня Гідності і Свободи представники районної виконовчої та селищної  влади,  громадських організацій та жителі селища    запалили лампадки та поклали квіти до символічного знаку «Небесної Сотні» та пам’ятного знаку «Борцям за волю України».

Вшанували хвилиною мовчання всіх, хто загинув, захищаючи незалежність і свободу України.

Знівелювати подвиг найсміливіших українців ми не маємо права. Так як не сміємо зневіритися, а тим більше, втратити волю і бажання боротися за свої права у власній країні.

Слава Україні! Героям слава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь