A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено засідання робочої групи райдержадміністрації з питань надання дозволів на розроблення детальних планів територій

Дата: 17.11.2020 15:36
Кількість переглядів: 457

17.11.2020 під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик, за участі членів робочої групи проведено засідання робочої групи райдержадміністрації з питань надання дозволів на розроблення детальних планів територій.

На засіданні було розглянуто клопотання СТОВ ім. Чкалова, про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки по об’єкту будівництва розташованої за межами с. Жовнине, в адміністративних межах Жовнинської сільської ради.

Члени робочої групи заслухали економіста СТОВ ім. Чкалова Наталію Роббіну, яка повідомила, що товариство планує будівництво телятника на території, яку вони орендують та на якій знаходяться сільськогосподарські споруди та двори.

Також було повідомлено, що після розроблення детального плану будуть проводитись громадські слухання, за результатами яких обов’язково буде врахована думка громадськості та внесені відповідні корективи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь