A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено робочу нараду райдержадміністрації щодо скидання частково неочищених стоків в каналізаційну систему смт Чорнобай приватним підприємством «Імперіал Плюс»

Дата: 28.10.2020 16:14
Кількість переглядів: 739

27.10.2020 голова райдержадміністрації Анатолій Писаренко за участі першого заступника голови Валентини Стилик, селищного голови Алли Мірошниченко, керівника Чорнобаївського КП «ВУЖКГ» Руслана Чуба та головного бухгалтера ПП «Імперіал Плюс» Жанни Безкровної  провів робочу нараду щодо скидання частково неочищених стоків в каналізаційну систему смт Чорнобай приватним підприємством «Імперіал Плюс».

Фото без опису

Селищний голова Алла Мірошниченко поінформувала присутніх про те, що Департаментом будівництва Черкаської обласної державної адміністрації підписано договір підряду на виконання робіт по реконструкції очисних споруд господарськопобутових стічних вод в смт. Чорнобай з ПП «АМТ-ГРУПП». Наразі підприємство здійснюватиме закупівлю обладнання та будівельних матеріалів необхідних для початку робіт.

Головний бухгалтер ПП «Імперіал Плюс» Жанна Безкровна повідомила, що підприємство наразі завершило перемовини з проектною організацією щодо розробки проектної документації по облаштуванню локальних очисних споруд на території, яка наразі розробляється.

Фото без опису

Головою райдержадміністрації за результатами наради дано доручення Чорнобаївській селищній раді та Чорнобаївському КП ВУЖКГ щодо приймання стоків відповідно до правил приймання стічних вод в систему комунальної каналізації смт. Чорнобай.

ПП «Імперіал Плюс» було дано доручення виготовити проектну документацію та тримати на постійному контролі хід робіт по реалізації проекту з облаштування локальних очисних споруд.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь