A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулося засідання комісії райдержадміністрації з питань захисту прав дитини

Дата: 25.09.2020 14:39
Кількість переглядів: 1230

25 вересня 2020 року  Анатолій Писаренко голова Чорнобаївської районної державної адміністрації  провів чергове засідання комісії райдержадміністрації з питань захисту прав дитини. На  засіданні розглянуто важливі питання пов’язані із захистом майнових прав дітей та правом дітей на виховання у сім’ї.

Фото без опису

Зокрема, розглянуто та задоволено заяву жительки району щодо надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому сину.

Одноголосними рішеннями членів комісії надані дозволи громадянам на дарування будинків та земельних ділянок, користувачами яких є малолітні діти.

Також, прийнято рішення про доцільність позбавлення батьківських прав батька і матері відповідно неповнолітньої дитини в зв’язку з ухиленням батьків від виконання батьківських обов’язків.

Фото без опису

Після тривалого обговорення питання не належного виконання батьківських обов’язків батька відносно свого малолітнього сина, прийнято рішення встановлення постійного контролю за умовами проживання, виховання,  навчання дитини, надання соціальних послуг сімї та повторного розгляду даного питання на наступному засіданні комісії.

За дорученням голови комісії буде підготовлено проекти рішень органу опіки та піклування спрямованих на захист соціальний та майнових прав дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь