A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Шановні ветерани, жителі Чорнобаївщини!

Дата: 23.09.2020 08:30
Кількість переглядів: 1078

День визволення України від фашистських загарбників: Що для нас означає ця  дата - новини ZIK.UA

Шановні ветерани, жителі Чорнобаївщини!

У житті кожного з нас є події, які займають окреме місце в наших серцях та душах, і без сумніву, однією з таких є День визволення Чорнобаївського краю від  фашистських загарбників. Ця подія – визначна дата в житті  кожного з нас, бо увібрала в себе мужність, героїзм, самопожертву воїнів – визволителів, партизанів, нескореного населення Чорнобаївщини в боротьбі з ворогом.

Кожна повоєнна річниця – це завжди і скорбота, і світлі почуття. Звертаючись до минулого, ми щоразу повніше осягаємо ціну мирного сьогодення, мужність, відданість і самопожертву в ім’я Батьківщини.

У цей знаменний  для усіх  нас день ми вшановуємо світлу пам’ять про полеглих, низько вклоняємося усім, хто ціною неймовірних зусиль відстояв свою землю, захистив свій народ від неволі й знищення. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати районі із руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

Ми ніколи не забудемопро цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.  Пам’ятаймо тих, хто загинув. Вклонімося тим, хто живий і з кого нині, коли над Україною знову нависла смертельна загроза, беруть приклад наші мужні хлопці, воїни з хоробрими серцями на Сході держави. Сьогодні вони демонструють таку ж доблесть, як їхні діди й прадіди.

Тож, від щирого серця вітаю вас, шановні земляки, з 77-ю річницею визволення  Чорнобаївщини. Бажаю ветеранам війни та всім  краянам  здоров'я, щастя, добробуту, тепла і затишку у власних родинах, миру та злагоди.

 

Голова Чорнобаївської районної

державної адміністрації                              Анатолій Писаренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь