A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Щомісячно суб’єкти господарювання Черкащини подають 63 тисячі декларацій в електронному вигляді

Дата: 20.09.2020 08:29
Кількість переглядів: 943

Податкова служба району повідомляє

За повідомленням в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Тетяни Харьковської, за вісім місяців 2020 року платниками податків юридичними особами та фізичними особами-підприємцями через Електронний кабінет подано понад 507 тисяч звітних документів, що складає більш ніж 80% від загальної кількості податкової звітності.

В той же час, якщо юридичні особи цю перевагу давно оцінили – відсоток подання юридичними особами звітності в електронному вигляді за вісім місяців 2020 року складає 91%, то фізичними особами-підприємцями за цей період подано лише 77% звітності в електронному вигляді.

Як зазначає в.о. начальника ГУ ДПС у Черкаській області Тетяна Харьковська – «Перевагу електронної звітності давно оцінили ті представники бізнесу, котрі цінують свій час і впроваджують в роботу сучасні інформаційні технології. Саме електронна звітність, як дистанційна форма спілкування з податковою службою, усуває перешкоди та корупційні ризики. Швидкість опрацювання інформації, отриманої від платників податків в електронному вигляді, суттєво вища, ніж аналіз і внесення до бази даних показників з паперових документів. Отож, запрошуємо всіх платників податків, зокрема фізичних осіб, звітуватися через Електронний кабінет».

Подати податкову звітність можна скориставшись засобами Електронного кабінету, чи через Єдине вікно подання електронної звітності використовуючи будь-яке наявне у платника податків програмне забезпечення, придатне для подання електронного документу до ДПС засобами телекомунікаційного зв’язку.

Довідково: повідомляємо, що вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь