A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На Чорнобаївщині проходить навчання з питань пожежної безпеки посадових осіб підприємств, установ та організацій

Дата: 15.09.2020 12:52
Кількість переглядів: 916

Фото без опису

Щорічно в Україні від пожеж гине значна кількість людей та втрачаються величезні матеріальні цінності. Основними причинами виникнення більшості пожеж є необережне поводження з вогнем та порушення правил пожежної безпеки.

Посадові особи підприємств, установ та організацій до початку виконання своїх обов’язків і періодично (один раз на три роки) зобов’язані проходити навчання з питань пожежної безпеки на підприємствах, що мають затверджені програми навчання з питань пожежної безпеки.

Фото без опису

З метою покращення рівня загальних пожежно-технічних знань працівників та вироблення навичок щодо дій у випадках раптового спалаху пожежі, відповідно до вимог «Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2013 № 444, в Чорнобаївській районній державній адміністрації  розпочато навчання з питання пожежної безпеки посадових осіб підприємств, установ та організацій, а саме педагогічних працівників району, працівників культури, медицини, районного територіального центру з обслуговування громадян..

Фахівцями 2 державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області детально, докладно й аргументовано надається інформація, як організувати підлеглі їм процеси так, щоб ймовірність виникнення пожежі звелася до мінімуму.

Фото без опису

 

Після закінчення курсу видається відповідне Посвідчення – документ встановленого державного зразка.

Першочергове завдання навчань – допомогти працівникам будь-якого статусу і рівня не допустити виникнення пожежі, а якщо він все ж з якоїсь причини виник – навчити його правильно діяти самому і вміти надати допомогу іншим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь