A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На захисті прав та інтересів дітей

Дата: 26.12.2017 16:54
Кількість переглядів: 813

Фото без опису

    На засіданні комісії районної державної адміністрації з питань захисту прав дитини, яка відбулася 26 грудня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик розглянуто 6 питань: про надання згоди органу опіки та піклування громадянам на дарування житлового будинку, в якому зареєстрована малолітня дитина; про надання згоди органу опіки та піклування громадянам на купівлю житлового будинку на ім’я малолітньої дитини; про надання висновку органу опіки та піклування щодо доцільності позбавлення батьківських прав громадянки відносно малолітніх дітей; про доцільність позбавлення батьківських прав відносно малолітніх дітей; про надання висновку органу опіки та піклування щодо доцільності позбавлення батьківських прав громадянина.

Фото без опису

    Всі питання порядку денного були ретельно вивчені працівниками служби у справах дітей державної адміністрації.

    У ході засідання було заслухано заявників, запрошених та членів комісії, які брали  участь у обговоренні та вносили свої пропозиції до відповідних рішень.

    По першому та другому  питаннях комісія з питань захисту прав дитини задовольнила заяву на дарування (по першому питанню)  та купівлю (по другому питанню) житлового будинку, оскільки після здійснення даного правочину малолітня дитина буде забезпечена житлом, оскільки і надалі залишиться проживати в даній оселі зі своїми батьками.

    По третьому питанню служба у справах дітей Чорнобаївської райдержадміністрації вважає за доцільне надати висновок про доцільність позбавлення батьківських прав громадянки відносно малолітніх дітей, так як вона більше року взагалі не бере участі у вихованні своїх дітей. Натомість бабуся повністю утримує онуків.

    По четвертому питанню, враховуючи факти невиконання батьківських обов’язків громадянки відносно малолітніх дітей, комісія вирішила порушити питання щодо позбавлення її батьківських прав.

    5 питання перенесене комісією та буде розглянуте на наступному засіданні комісії районної державної адміністрації з питань захисту прав дитини за участі матері дитини.

    По закінченню засідання комісією було розглянуто питання щодо припинення соціального супроводу над сім’ями, які перебувають у СЖО.

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь