A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

«Сучасні методи годівлі та розведення молочного скотарства» - під такою назвою пройшла нарада - семінар для працівників агропромислового комплексу району

Дата: 25.09.2017 16:52
Кількість переглядів: 727

   Фото без опису

    Молочне скотарство є найважливішою галуззю тваринництва нашої країни, оскільки забезпечує населення дієтичними продуктами харчування - молоком та яловичиною, які мають високі харчові якості і користуються підвищеним попитом у населення.

Фото без опису

   Днями управлінням агропромислового розвитку райдержадміністрації  проведено нараду-семінар за участі представників Чорнобаївського  районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області, наукових   консультантів, спеціалістів  тваринницької   галузі: ветлікарів, зоотехніків,  технологів виробництва,   на якій підведено  підсумки роботи сільськогосподарської галузі за 8 місяців 2017  року.

   Відповідно до плану роботи відкрила нараду-семінар начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Алла Бука. Про стан та розвиток галузі тваринництва в районі доповів начальник відділу розвитку виробництва, аграрної інфраструктури, охорони навколишнього  середовища управління агропромислового розвитку райдержадміністрації ОлегТкалич.

   Про епізоотичну ситуації в районі повідомив в.о. начальника Чорнобаївського  районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Василь Катеруша.

Фото без опису

    Про нові досягнення та технології  годівлі та утримання молочного скотарства за передовими світовими методами  доповідав  науковий консультант групи компаній «Агроветатлантик» Анатолій Куба з міста Біла Церква та менеджер цієї ж фірми Анатолій Донець.

   Метою проведення семінару є збільшення виробництва продукції тваринництва сільськогосподарськими підприємствами, зокрема молочної та покращення її якості та відповідності  до стандартів та вимог   сучасного виробництва.

   Такі  навчання та обмін досвідом між учасниками семінару сприяють покращенню ситуації в галузі тваринництва та запровадженню сучасних методів господарювання в цій галузі.  

                                                                                     За інформацією управління агропромислового розвитку райдержадміністрації  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь