A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулися урочистості з нагоди Нового року та Різдва Христового

Дата: 29.12.2018 16:51
Кількість переглядів: 798

Фото без опису

29 грудня, напередодні Нового року, відбулись урочистості за участю представників управлінь та відділів райдержадміністрації, керівників підприємств, установ та організацій району.

Фото без опису

До присутніх з вітальним словом звернувся голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда.

–  Закінчується старий рік і, напевне, кожен із вас, аналізуючи його, буде підбивати певні підсумки. Цей рік для України залишиться в історії як рік, коли Україна стала країною, яка отримала автокефалію. Відбулися й інші події, які назавжди залишаться в нашій пам’яті. Завжди говорять, щоб у минулому році лишилися всі негаразди, турботи і хвилювання. Тож я бажаю, щоб у Новому році у вас був тільки позитив, а хвилювання – тільки приємні. Кожен із вас, сидячи у залі, дивиться на символи старого року і нового року. І кожен із них – і пес, і жовта земляна свиня – є друзями людини. Тож будемо вірити, що в 2019 році нас чекатимуть тільки позитивні зміни, – зазначив Сергій Миколайович. – На 2019 рік астрологи прогнозують, що він стане роком примирення. Тож нехай кожен із нас у новорічну ніч, окрім мирських побажань добробуту, достатку, злагоди, любові, якихось матеріальних цінностей, загадає ще й миру і злагоди в нашій країні. І я сподіваюся, що це наше бажання здійсниться. Що ми не зійдемо з праведного шляху, станемо європейською країною, будемо гідні пам’яті своїх предків. Хочу побажати, щоб Різдвяна зоря запалила у ваших серцях невичерпний вогонь оптимізму, любові, віри, надії та енергії, аби ті мрії і бажання, які ви загадаєте за декілька хвилин до Нового року, обов’язково збулися. З Новим роком!

Фото без опису

Тепло привітали земляків з новорічними святами щедрувальники гурту «Перевесло», побажавши усім здоров’я, оптимізму, наснаги, а головне – миру.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

А веселі новорічні та різдвяні пісні у виконанні вихованців дитячої школи мистецтв та аматорів районного будинку культури зігріли теплом і радістю всіх присутніх та подарували святковий настрій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь