A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Обговорили питання стану проведення системи електронних закупівель «PROZORRO» в районі

Дата: 26.12.2018 16:51
Кількість переглядів: 794

Фото без опису

    Відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» станом на 19 грудня 2018 року оголошено 339 закупівель на загальну суму 134,5 млн грн, завершено 263тендерів на суму 82,5 млн грн, відкритих – 26, 40 – таких, що не відбулись, 10 - скасовано. Відміна або скасування проводилось через  відсутність пропозицій, зміну потреби, не відповідність запропонованих моделей, в деяких випадках  і завищеної ціни.

    Середній процент зниження ціни 7,67 відсотка,  економія склала 931,4 тис.грн.

    Начальник відділу економіки райдержадміністрації Ірина Вовк інформує, що найбільше закупівель через систему «Прозорро» оголошено відділом освіти - 80 закупівель на суму 53,6 млн грн. 40 закупівель завершені на суму 21,6 млн грн,  економія складає 489,2 тис.грн, середній відсоток зниження ціни -6,78 відсотка, 12 – відкриті, 24 закупівлі не відбулись в основному через відсутність учасників або учасники надали неповний пакет документів, 4 – скасовано. Тендери проводились на закупівлю бензину, вугілля, продукти харчування, обладнання. Укладені договори на закупівлю  електричної енергії, природного газу, теплопостачання.

    Комунальним некомерційним підприємством «Чорнобаївський ЦПСМД» оголошено 52 закупівлі на суму 12,6 млн грн. 49 закупівель завершені, 3 – відкритих закупівель, економія складає 82,8 тис.грн, середній відсоток зниження ціни -10,15 %. Тендери проводились на придбання бензину, вугілля, обладнання, лікарських засобів, автомобіль та  укладені договори на закупівлю вугілля, деззасобів, обладнання, проведення ремонтів.

    Відділом культури і туризму райдержадміністрації - 37 закупівель, на суму 4,8 млн грн. 24 закупівлі завершені на суму 3,2 млн грн, 3 відкритих закупівель, економія складає 45,2 тис.грн, середній відсоток зниження ціни -7,45 відсотка. Закуплялись комп’ютерна техніка,  музичний інструмент, акустична система, мікшерні пульти та інше. 8 закупівель не відбулись, 2 – скасовано.

    Центральною районною лікарнею проведено тендери на придбання  медичного обладнання, лікарських засобів та  укладені договори на закупівлю електроенергії, деззасобів, обладнання, проведення ремонтів. Загалом через систему проведено закупівель на суму 19,0 млн грн. 21 закупівель завершені, 2 – відкриті закупівлі, – економія складає 162,9 тис.грн, середній процент зниження ціни -9,55 відсотка, 2 – закупівлі не відбулись, 2 – скасовано.

    Чорнобаївською райдержадміністрацією оголошено 31 закупівлю, на суму 14,7 млн грн. 28 закупівель завершені на суму - 9,7 млн грн, 3 – не відбулись через відсутність учасників, економія складає 71,9 тис.грн, середній процент зниження ціни -1,11%. Через систему Прозорро оприлюднювались звіти про укладені договори на виготовлення ПКД, поточний дрібний ремонт доріг загального користування місцевого значення та теплоенергію. Оголошувались тендери на поточний дрібний ремонт доріг загального користування.

    Чорнобаївським районним спортивно-оздоровчим  комплексом оприлюднено 16 звітів про укладені договори на суму 2,6 млн грн. Це придбання спортивного інвентарю, тренажерів, обладнання, теплопостачання та проведення капітальних ремонтів.

    87 звітів про укладені договори на закупівлю товарів, робіт, вартість яких перевищує 50 тис.грн та не перевищує 200 тис.грн, оприлюднено селищною та сільськими радами: Великоканівецькою, Лукашівською, Степівською, Староковрайською, Малобурімською, Франківською, Веселохутірською, Іркліївською сільськими радами. В основному це звіти про ремонти доріг, вуличне освітлення, придбання обладнання для дитячих майданчиків.

    По закінченню Валентина Стилик наголосила керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, розпорядникам та одержувачам бюджетних коштів на проведенні електронних закупівель товарів і послуг із використанням системи електронних закупівель, у разі, якщо очікувана річна вартість предмета дорівнює або перевищує 20 тис.грн. А також зазначила, що при оголошенні тендерних процедур необхідно враховувати у вартість предмету кошти на співфінансування з місцевих бюджетів.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь