A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Чорнобаївські старшокласники знайомилися з Черкаським державним бізнес-коледжем

Дата: 13.05.2019 16:47
Кількість переглядів: 522

 

Фото без опису       

   Фото без опису   

  Нещодавно в рамках обласної акції “Випускник - 2019” фахівці Чорнобаївської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості провели презентацію Черкаського державного бізнес-коледжу для 227 старшокласників навчальних закладів Чорнобаю.

   Представники одного з найпопулярніших закладів Черкащини - доцент, кандидат історичних наук Кукленко С.І. та професор, доктор економічних наук Пустовійт Р.Ф. знайомили майбутніх абітурієнтів з науково-педагогічним колективом, умовами вступу до коледжу на базі 9 та 11 класів, напрямками та перевагами навчання.

   Під час презентації навчального закладу учнів зацікавила можливість проходження підготовчих курсів на сучасному навчально-методичному рівні висококваліфікованими викладачами, можливість проходження мовних курсів від LinguaHub (англійська, іспанська, німецька, польська, французька мови), а також проходження навчання за новим проектом KidBLOGGER. Цікавою пропозицією від навчального закладу стала можливість закордонного стажування та літня оплачувана практика в Англії, Болгарії, Німеччині, США, Польщі та інших країнах.

    Особливістю Черкаського державного бізнес-коледжу є можливість отримання диплому європейського зразка, продовження навчання за кордоном:

  • Broward College (Флорида, США);
  • ISMA University (Рига, Латвія);
  • The American Collegein Spain (Марбелья, Іспанія);
  • Vanwest College (Ванкувер, Канада);
  • Spolechna  Akademia Nauk (Варшава, Польща).

   Школярі з захопленням  спілкувалися з викладачами, задавали питання щодо умов ведення бізнесу, особливостей людини для досягнення успіху.

    “Для ефективного ведення бізнесу людина має володіти трьома основними якостями: ініціативність, схильність до ризику, інноваційність ” –  пояснив професор, доктор економічних наук Пустовійт Роберт Фрідріхович.

      Всі учні отримали вичерпну інформацію про навчання в Черкаському державному бізнес-коледжі. Презентація навчального закладу – один з основних  інформативних заходів для учнівської молоді, який дає змогу не лише правильно обрати фах, а й оцінити переваги навчання, особистого розвитку та проведення дозвілля, будучи студентом того чи іншого навчального закладу, - зазначила завідувач сектору профорієнтації Чорнобаївської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Ольга Ведмідь.

                  

                     За інформацією  сектору профорієнтації Чорнобаївської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості

            

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь