A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На щотижневій апаратній нараді заслухано ряд важливих та актуальних питань

Дата: 20.11.2017 16:41
Кількість переглядів: 678

Фото без опису

    Зокрема, проаналізовано стан виконання заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах та стан національно-патріотичного виховання дітей та молоді в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах району.

    - В 2016 та 2017 році нещасних випадків на водних об’єктах району не було. На виконання вимог чинного законодавства районною державною адміністрацією визначено 18 потенційних місць масового відпочинку, - зауважив завідувач сектором цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи взаємодії з правоохоронними органами (запобігання та виявлення корупції) Вадим Рудянчук. - 3 метою попередження загибелі людей на воді під час підльодного лову в січні та лютому 2017 року працівниками Чорнобаївського РС УДСНСУ проводилися рейди по водним об’єктам району.

    Рятувальники нагадували рибалкам правила безпечної поведінки на зимових водоймах та розповідали, як правильно надавати допомогу людині на кризі, щоб самому не опинитися в крижаній воді.

    Для проведення робіт по рятуванню людей які потрапили в надзвичайну ситуацію на водних об’єктах району ДПРП № 6 РС УДСНСУ має на озброєнні два автомобілі (ЗІЛ-ІЗО, ЗІЛ-131), засоби для рятування людей на воді, а саме, рятувальний гумовий човен, 3 рятувальних круги, пристрій для рятування на воді «соломинка» та рятувальні мотузки.

    Про стан національно-патріотичного виховання дітей та молоді в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах району інформували присутніх начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна та завідувач сектором сім’ї, молоді і спорту райдержадміністрації Володимир Авраменко.

    В своєму виступі Раїса Піддубна, зазначила, що працюючи над реалізацією  районної Програми патріотичного виховання дітей та шкільної молоді «Я – патріот» педагогічні колективи виховну роботу спрямовують на виховання свідомого громадянина, патріота України.

    Збережена мережа гурткової роботи. У 26 освітніх закладах введено факультативи та курси за вибором національно-патріотичного виховання, якими охоплено 380 учнів, працює 46 гуртків, у яких зайнято 617 учнів.

    Важливим фактором патріотичного виховання дітей та учнівської молоді є шкільні музеї. У 20 освітніх закладах району відкрито 6 музеїв та 14 музейних кімнат. У кожному закладі освіти виписана історія школи, оформлено стенди «Школа - від витоків до сьогодення».

    Також на нараді піднімалось питання стану виявлення онкологічних захворювань в районі.

    По закінченню наради Сергій Джоболда звернувся до керівників бюджетних установ району, - необхідно з відповідальністю віднестися до формування бюджету на наступний 2018 рік.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь