A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

З нагоди професійного свята приймали вітання працівники стаціонарних відділень територіального центру соціального обслуговування Чорнобаївського району

Дата: 02.11.2017 16:41
Кількість переглядів: 1263

 Фото без опису

    Сьогодні,  на передодні професійного свята - Дня працівника соціальної сфери України керівник апарату райдержадміністрації Оксана Брагінець спільно з депутатом районної ради Костянтином Тітаренком  побували в Чорнобаївському  та Богодухівському стаціонарних відділеннях  територіального центру, де  привітали працівників цих закладів з професійним святом.

      Фото без опису

    Слова щирої подяки за відданість обраній справі адресувала працівникам відділень Оксана Брагінець, наголосивши, що найвищих відзнак і нагород заслуговує кожен з них, але найбільшою подякою є і буде людська повага, а   Костянтин Миколайович, в свою чергу, вручив всім квіти та грошові винагороди.

Фото без опису

    У  відділеннях стаціонарного догляду  територіального центру постійно проживає 35 одиноких літніх людей. Їх долею опікуються 23 фахівця своєї справи, які  забезпечують  для кожного підопічного максимально наближені до домашніх умови, комфортний побут, якісне харчування та медобслуговування.

    Кожен з працівників територіального центру щоденно проявляє душевну щирість, теплоту, милосердя, вшановуючи людей похилого віку щирим, добрим словом, надаючи посильну допомогу - роблять все можливе, щоб вони відчували себе потрібними і захищеними.  

       Соціальний працівник  – це не тільки професія, це спосіб життя,  стан душі, важка праця  сповнена гуманізму, співчуття, людського тепла й милосердя.

                                                 За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності

та звернень громадян апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь