A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На Черкащині пройшов Всеукраїнський конгрес ветеранів-підводників

Дата: 25.09.2017 16:39
Кількість переглядів: 621

Фото без опису

    Днями на Черкащині проходив 11-ий Всеукраїнський конгрес ветеранів-підводників, в якому взяли участь делегати місцевих осередків Асоціації моряків-підводників з різних куточків України, у тому числі й представники Спілки ветеранів підводників Чорнобаївського району, яка є однією із найчисельніших на Черкащині.

    23 вересня в смт Чорнобай на Пагорбі Слави відбувся мітинг-вшанування пам’яті підводників усіх поколінь, які загинули у військовий та мирний час.

Фото без опису

    На заході були присутні заступник голови районної державної адміністрації Валентина Стилик, селищний голова Алла Мірошниченко та голова Спілки ветеранів-підводників Чорнобаївського району Микола Джулай.

    – Чорнобаївська земля надихала і надихає тих, хто на ній жив і живе, своєю красою і багатством, мужністю та мудрістю людей.

    І саме тут, на суходолі  чорнобаївською  громадою та  Спілкою моряків – підводників, яку очолює Микола Джулай було вирішено увіковічнити для всіх поколінь пам’ять про подвиг моряків – підводників,  які поклали своє життя до останку на алтар – служіння своєму народу, своїй Батьківщині.

    Ми завжди будемо пам'ятати їх  великий подвиг і  свято берегти бойові та військові традиції героїчного минулого. Нам є з кого брати приклад, в кого вчитись бути справжніми чоловіками, – звернулася до присутніх Валентина Стилик та побажала всім доброго здоров’я, мирного неба над головою, вічної молодості душі, тепла від рідних та довгих літ  життя.

    Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героїв, що залишилися в глибинах морів і океанів та тих, чиї імена викарбувані золотими літерами на Пагорбі Слави й поклали квіти до пам’ятника морякам-підводникам та до обеліску Слави.

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь