A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Рятувальники в рамках «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» провели урок безпеки для учнів Чорнобаївської ЗОШ № 1

Дата: 07.12.2017 16:38
Кількість переглядів: 715

    Фото без опису

  6 грудня в рамках проведення «Тиждень знань» з основ безпеки життєдіяльності та з метою запобігання випадкам загибелі дітей в умовах надзвичайних ситуацій, а також навчання їх правилам безпечної поведінки,рятувальники завітали до Чорнобаївської загальноосвітньої школи №1.

Фото без опису

    Спілкування із школярами виявилося надзвичайно цікавим. Діти не лише уважно слухали про причини та наслідки пожеж, а й активно відповідали на запитання і розповідали свої історії. Дітям розповіли про особливості щоденної роботи вогнеборців, піротехніків. Усім нагадали правила безпеки життєдіяльності, яких необхідно дотримуватись постійно.

    Наприкінці заходу, всі діти отримали інформативні листівки, після чого подякували рятувальникам за проведену розповідь, обіцяючи в майбутньому дотримуватись правил пожежної безпеки у різних життєвих ситуаціях.

    Варто зазначити, що фахівцями ДСНС району постійно проводяться профілактична робота з підростаючим поколінням, разом із освітянами рятувальники намагаються виховати у підростаючого покоління повагу до правил безпеки, щоб зберегти їхнє життя та здоров’я в майбутньому.

За інформацією Чорнобаївського РС ДСНС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь