A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулось засідання комісії районної державної адміністрації з питань захисту прав дитини

Дата: 20.07.2017 16:37
Кількість переглядів: 950

    20 липня заступник голови районної державної адміністрації Валентина Стилик провела засідання комісії районної державної адміністрації з питань захисту прав дитини.

    На порядок денний виносилося 11 питань: про надання дозволу громадянам на дарування ¼ частини квартири, в якій зареєстрована малолітня дитина; про надання дозволу громадянам на дарування квартири своїй доньці; про можливість призначення опікуном над дитиною, позбавленою батьківського піклування; про можливість призначення опікуном над малолітніми дітьми, позбавленими батьківського піклування; про встановлення годин зустрічей з малолітньою донькою; про можливість призначення опікуном громадянку над малолітньою дитиною в зв’язку зі смертю опікуна; про доцільність позбавлення батьківських прав громадянина щодо малолітньої дитини  в зв’язку з невиконанням ним своїх батьківських обов'язків; про розгляд клопотання Чорнобаївського районного відділу державної виконавчої служби щодо надання дозволу на реалізацію майна; про надання висновку органу опіки та піклування райдержадміністрації про відібрання  малолітньої дитини від матері та батька без позбавлення їх батьківських прав; про доцільність взяття під соціальний супровід сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах; про доцільність припинення соціального супроводу сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах.

    Питання про доцільність позбавлення батьківських прав громадянина щодо малолітньої дитини в зв’язку з невиконанням ним своїх батьківських обов'язків перенесено.

    По першому та другому питаннях комісія районної державної адміністрації з питань захисту прав дитини надала дозвіл громадянам на дарування житлової площі.

    По третьому, четвертому та шостому питаннях комісія задовольнила прохання громадян про можливість призначення опікунами над малолітніми дітьми.

    По питанню про встановлення годин зустрічей з малолітньою донькою комісією районної державної адміністрації з питань захисту прав дитини встановлено години зустрічей батька з дитиною.

    Щодо розгляду клопотання Чорнобаївського районного відділу державної виконавчої служби щодо надання дозволу на реалізацію майна, то комісією не надано дозволу.

    По дев’ятому питанню комісія підготувала висновок про доцільність відібрання дитини від батьків.

    По закінченню засідання комісією були розглянуті та затверджені подання районного Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді  про доцільність взяття під соціальний супровід сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах (за списком) та доцільність припинення соціального супроводу таких сімей (за списком).

    З кожного питання прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей й взяті на контроль до їх повного виконання.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь