A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У школах району пройшло Свято останнього дзвоника

Дата: 25.05.2018 16:35
Кількість переглядів: 820

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

    25 травня у всіх загальноосвітніх школах Чорнобаївського  району відбулися урочисті заходи з нагоди свята Останнього дзвоника. Він сповістив про закінчення 2017-2018 навчального року.

    Традиційно представники органів виконавчої влади взяли участь у святі і привітали педагогічні колективи, учнів та батьків із закінченням навчального року.

Фото без опису

Фото без опису

    Завітавши на свято останнього дзвоника до Чорнобаївської гімназії, перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик побажала випускникам та учням закладу успішного підтвердження своїх знань та доброго і змістовного літнього відпочинку.

    - Сьогодні в усіх навчальних закладах району відбуваються урочистості з нагоди радісного і такого бажаного свята – свята Останнього шкільного дзвоника. Це свято шкільної родини, чудова традиція, яку нічим не можна замінити. Минув ще один навчальний рік з його здобутками і перемогами, з його турботами і проблемами, з його мріями і сподіваннями.

    Цей навчальний рік став роком суттєвих змін у освітній галузі. Нинішнього навчального року прийнято новий закон «Про освіту», який вирізняється багатьма нововведеннями. Наша країна перебуває на етапі реформування. А реформування передбачає, перш за все,зміни у навчальних програмах, зміни в освітній галузі, адже саме освітня галузь виховує майбутнє для нашої країни.

    Сьогодні з приємністю хочу відзначити, що здобутки юних чорнобаївців зростають з кожним роком. Приємно відзначити, що з 24 перемог у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2017-2018 навчальному році 17 належить саме вам, вихованцям гімназії. Серед 25 перемог обласного етапу Всеукраїнських олімпіад із базових дисциплін 13, а це більше 50%, також у скарбниці гімназистів. Також приємно зазначити, що за 15 років свого існування понад 10 років гімназія у рейтингу навчальних закладів за підсумками результативності участі у МАН, всеукраїнських предметних олімпіадах посідає перше місце, – зазначила Валентина Борисівна.

    Також перший заступник голови райдержадміністрації з вдячністю звернулася  до керівників місцевих господарств і підприємств, спонсорів, всіх небайдужих до проблем школи людей, які знаходять можливість надавати допомогу у вирішенні фінансових проблем навчальних закладів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Районна державна адміністрація постійно тримає у полі зору питання розвитку освіти на Чорнобаївщини, вважаючи цей напрям пріоритетним у своїй роботі. І ця робота буде продовжуватись, щоб були створені всі умови для здобуття якісної освіти, щоб діти і вчителі почувалися в стінах школи затишно і комфортно. Станом на сьогодні в закладах загальної середньої освіти встановлено 676 одиниць комп’ютерної техніки, у тому числі 47 НКК, використовуються 30 інтерактивних дошок та 119 проекторів, налічується 224 програмні засоби для забезпечення викладання основ наук та організації виховного процесу, всі заклади підключені до мережі Інтернет.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь