A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Хід проведення ремонтних робіт у закладах соціальної сфери району та підготовка до опалювального сезону 2018 - 2019 років - перебувають на постійному контролі в райдержадміністрації

Дата: 08.10.2018 16:34
Кількість переглядів: 743

  Фото без опису

    Як зазначив головний спеціаліст сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації  Руслан Кириченко, в рамках підготовки до опалювального сезону 2018- 2019 років

на проведення ремонтних робіт та підготовки закладів освіти до нового опалювального сезону передбачено 3 014 тис. грн, зокрема, бюджетних    коштів – 1 690 тис. грн, субвенції сільських рад – 1 324 тис. грн.

   Наразі проведено аукціон по тендерній процедурі закупівлі вугілля – 822 тонн на суму 3 503 100 грн та дров – 407 м3  на суму 305 250 грн.

    До початку опалювального сезону проведено заміну опалювальних котлів у котельні Лящівського НВК (встановлено комерційні вузли обліку газу), встановлено патрубки у газових топочних Степівського та Лукашівського НВК. Проведено повірку і встановлення газосигналізаторів, прочищення димовентканалів та отримані акти відповідності. Чорнобаївським  управлінням експлуатації газового господарства проведено повірку та  установку 6 лічильників.  Здійснено замовлення лімітів газу на жовтень цього року.

    В закладах медицини проведена заміна твердопаливного котла в селі  Тимченки , придбано котел на суму 21тисячу грн; відремонтовано димоходи  Придніпровського ФАПу; відремонтовані поли  в Тарасівському ФП; підведено воду  та встановлено внутрішній туалет в Хрестителівській ЛА; зроблений ремонт підмостки ФАПу в  Ревбинцях; проведено капітальний ремонт покрівлі Лукашівської ЛА на суму 327 035грн.

   Наразі  ведуться роботи по капітальному ремонті другого поверху поліклінічного корпусу Чорнобаївської АПМСД та капітальному ремонту приміщень Лукашівської ЛА, проводиться ремонт електрокотла та системи опалення Кліщенського ФАП.

   Виготовлена проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт приміщень Великобурімської СЛА, документи знаходяться на експертизі, ремонтні  роботи планується розпочати  після 15 жовтня.

    Для закладів охорони здоров’я, які мають газове опалення підготовлена документація на заміну газових лічильників, зроблено повірку газових сигналізаторів, отримано акти готовності до опалювального сезону 2018-2019рр.

      Також були передбачені кошти в сумі 337 196 грн  для придбання дров та  вугілля. Вже завезено146,8м3 дров на суму  більше 60 тис грн та  завезено 55 тон вугілля на суму 198 тис. грн.

     В Чорнобаївській ЦРЛ вже виконано плановий огляд та перевірку 4-х лічильників теплової енергії, проведено вибіркові ремонти систем теплопостачання в акушерсько-гінекологічному та реанімаційному відділеннях та проведено додаткове ущільнення систем теплопостачання, водогону, каналізації. Також електротехнічною лабораторією проведено лабораторні виміри та випробування електричних мереж приміщень.

      По котельні ОВТП в Ірклієві експертно-технічним управлінням виконано технічне посвідчення 2-х твердопаливних котлів та повірено сигналізатор газу, залишилось повірити вибухові клапани та манометри.

   Для підготовки закладів культури до опалювального періоду проводяться капітальні та поточні ремонти, а саме: в Привітненському СБК - виконано капітальний ремонт частини даху; в кінотеатрі в смт Чорнобай – проведено роботи по профілактиці та ремонту внутрішніх систем теплопостачання приміщення кінотеатру та капітальний ремонт відмостки; в Богодухівському СБК – проводиться капітальний ремонт фасаду та систем водовідведення; у Великоканівецькому СБКпроводиться капітальний ремонт із  заміною дверей; проведено заміну дверей та вікон в Мирненському СБК; проведено заміну 6-ти вікон в Староковрайській СБФ; встановлено електричну систему обігріву в Крутьківському СБК та  Великобурімському СБК;

На даний час проводяться ремонтні роботи громадської будівлі бібліотеки, а саме приміщення районного краєзнавчого музею.

-  Всі заклади освіти, охорони здоров’я та культури стовідсотково забезпечені вугіллям та дровами. Також, наразі, укладено всі договори по забезпеченню цих закладів природнім газом,  - зазначив Сергій Джоболда, -  Тож до кінця тижня необхідно  завершити всі ремонтні роботи та  розпочати опалювальний період вчасно та без проблем.

      Що стосується Чорнобаївського КПТМ та опалення жителів Чорнобаю, то селищною радою розроблено й затверджено на сесії селищної ради цільову програму «Покращення теплопостачання багатоквартирних житлових будинків селища шляхом газифікації, встановлення індивідуального опалення та бюджетної підтримки соціально незахищених верств населення», на реалізацію якої виділено 150 тис. грн.

     З селищного бюджету виділено 26000 грн на виготовлення документації щодо гідравлічного розрахунку газових мереж селища для переведення квартир на індивідуальне газове опалення. Укладено договір з ПАТ «Черкасигаз» на проведення даних робіт. Наразі отримано позитивний гідравлічний розрахунок.

    ТОВ «Чорнобай тепло» виконало встановлення твердопаливних котлів в котельні по вул. Гагаріна та проводиться їх підключення. Також проведено прокладання 400 м.п труб. Роботи продовжуються.

Очільник району закликав  Чорнобаївського селищного голову до активізації роботи по переведенню багатоквартирних будинків на індивідуальне опалення, - усі помешкання жителів селища повинні увійти в зиму з опалювальними приладами та теплом, незалежно  чи це буде природній газ, чи електроприлади, чи за рахунок теплопостачання від котелень.

                                                                                               За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності                                                                           та звернень громадян  апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь