A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На апаратній нараді розглянуто ряд важливих питань

Дата: 19.02.2018 16:33
Кількість переглядів: 622

Фото без опису

    19 лютого голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда провів щотижневу апаратну нараду, на якій обговорено 2 основні та організаційні питання.

    Про роботу Чорнобаївського відділення Золотоніської об’єднаної податкової інспекції  ГУ ДФС у Черкаській області доповіла начальник Чорнобаївського відділення Золотоніської об’єднаної податкової інспекції Головного Управління Державної фіскальної служби у Черкаській області Людмила Рожко, яка зазначила, що Чорнобаївське відділення Золотоніської ОДПІ обслуговує 621 платників – юридичних осіб, 1285 суб’єктів господарської діяльності – фізичних осіб, крім цього щорічно проводиться нарахування та здійснюється контроль за сплатою земельного податку по 23800 фізичних особах громадянах.

    За січень-грудень 2017 року Центром обслуговування платників податків Чорнобаївського відділення Золотоніської ОДПІ було опрацьовано 12782 консультативних звернень платників, надано 4056 адміністративних послуг.

    Під час кампанії декларування за 2016 рік, яка проводилася з 1 січня по 31 грудня  2017 року, була проведена роз’яснювальна робота працівниками інспекції з громадянами Чорнобаївщини, в результаті чого громадянами подано 670 декларацій про майновий стан та одержані доходи за 2016 рік.

    Протягом 2017 року відпрацьовано всі 16 ризикових підприємств. Сума ПДФО по ризикових підприємствах склала 43 999,7 тис.грн, або 101,2% від доведеної. Сума ЄСВ склала 58 188,2 тис.грн, або 101,9%, сума військового збору 7390,1 тис.грн, або 100% від доведених показників.

Фото без опису

    – Чорнобаївському відділенню Золотоніської ОДПІ ГУ ДФС в Черкаській області необхідно продовжити роботу з суб’єктами підприємницької діяльності, які зареєстровані за межами району, а виробничі підрозділи яких розташовані на території району щодо сплати ПДФО до місцевих бюджетів за місцем розташування підрозділів, – зазначив Сергій Джоболда.

    Про заходи щодо попередження захворюваності на туберкульоз в районі інформувала присутніх заступник головного лікаря комунального закладу «Чорнобаївський центр  первинної медико-санітарної допомоги»  Чорнобаївської районної ради Валентина Пономаренко. – В 2017 рік підлягало обстеженню 20691 осіб, обстежено 16139 в 2-х кабінетах флюродіагностики в ЦРЛ (Іркліїв і Чорнобай). 

    Всі хворі на туберкульоз перебувають на обліку в тубкабінеті отримують безкоштовне лікування. На контролі також контактні. У сім’ях, де хворі з активною формою туберкульозу, контактні отримують хіміопрепарати безкоштовно.

    Найбільш ефективною профілактикою туберкульозу серед дитячого населення є вакцинація, якій  підлягають новонароджені  на 3-й день життя і діти 7 років. В 2017 році вакцина БЦЖ надходила в достатній кількості, завдяки чому відсоток вакцинованих дітей високий.  Діти в пологовому відділені  щеплені на 96,2 %, діти семирічного віку  щеплені на 86%.

    В порядку контролю розглянуто питання про стан використання енергоносіїв об’єктами житлово-комунального господарства та соціальної сфери району  в опалювальному сезоні 2017-2018 років.

    По закінченню наради головний лікар районного відділення Золотоніського міжрайонного відокремленого підрозділу ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр Держепідслужби України» Іван Коренюк поінформував присутніх про стан епідемічної ситуації захворювань на грип та ГРВІ серед населення району. За дорученням голови райдержадміністрації дані питання будуть триматися на щоденному контролі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь