A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Про хід виконання комплексного плану профілактики та боротьби зі сказом та про роботу закладів культури щодо залучення сільського населення району до участі в художній самодіяльності говорили на апаратній нараді

Дата: 17.10.2017 16:31
Кількість переглядів: 660

Фото без опису

    Сьогодні, 17 жовтня, голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда провів апаратну нараду за участю заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик.

Фото без опису

    Про хід виконання комплексного плану профілактики та боротьби зі сказом в Чорнобаївському районі на 2011-2017 роки доповів в.о. начальника районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області Василь Катеруша, який зазначив, що в 2017 році на території неблагополучних пунктів по захворюванню тварин на сказ та прилеглі угіддя рішенням ДНПК було накладено карантинні обмеження, розроблено та виконано комплексні плани по ліквідації захворювання. Спеціалістами державних установ ветеринарної медицини району проводяться заходи по профілактиці сказу методами подвірного обходу домоволодінь.

    Про роботу закладів культури щодо залучення сільського населення району до участі в художній самодіяльності, гуртках та клубах поінформувала присутніх начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Світлана Шаповал, – при клубах в районі налічується 235 клубних формувань, в них 2496 учасників, з них – 35дитячих, які налічують 417 учасників.

    Щодо роботи закладів культури очільник району Сергій Миколайович зазначив, – приємно, що сільські ради виділяють кошти з сільських бюджетів на проведення ремонтних робіт та утримання закладів культури. Лише у тісній співпраці з виконкомами сільських рад можна отримати позитивний результат в роботі закладів культури на селі.

    Також в порядку контролю були розглянуті питання  щодо стану ремонту доріг комунальної власності й загального користування та про початок опалювального  періоду 2017-2018 років.

    По закінченню наради очільником району були дані відповідні доручення.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь