A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На нараді в першого заступника голови райдержадміністрації підведено підсумки роботи за тиждень

Дата: 20.07.2018 16:30
Кількість переглядів: 441

Фото без опису

    Сьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик провела нараду з начальниками управлінь та відділів райдержадміністрації, керівниками бюджетних установ району по підведенню підсумків роботи за тиждень.

    На нараді в першу чергу зверталася увага на виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення ремонтних робіт, хід проведення ремонтів та  підготовці до нового опалювального сезону 2018-2019 року в закладах освіти, медицини та культури району.

    Голова районного фізкультурно-оздоровчого комплексу Олександр Клименко доповів про стан підготовки до проведення районних змагань «Найспортивніше село», які відбудуться 21 липня на центральному стадіоні селища.

    Начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна доповіла про стан заготівель вугілля та дров до початку опалювального сезону навчальних закладів, а також інформувала щодо проведення технічних оглядів шкільних автобусів.

    – Підготовка освітніх закладів району до нового опалювального сезону 2018-2019 року повинна бути завершена не пізніше, ніж до 1 вересня, – підкреслила Валентина Борисівна.

    В.о. головного лікаря Чорнобаївської ЦРЛ Сергій Чуба доповів про підготовку Чорнобаївської ЦРЛ до нового опалювального сезону та зазначив, що днями після капітального ремонту відновило свою роботу хірургічне відділення.

    Головний лікар комунального некомерційного підприємства "Чорнобаївський центр первинної медико-санітарної допомоги" Чорнобаївської районної ради Любов Тарасенко доповіла про стан виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення ремонтних робіт та стан заготівель вугілля та дров до початку опалювального сезону лікарських амбулаторій району.

    Наразі проводяться ремонтні роботи і в закладах культури. Перший заступник голови райдержадміністрації наголосила начальнику відділу культури і туризму райдержадміністрації Світлані Шаповал на пришвидшенні проведення ремонтних робіт Чорнобаївського краєзнавчого музею.

    Підводячи підсумки наради Валентина Стилик наголосила на своєчасне виконання всіх завдань і доручень відділами та структурними підрозділами  райдержадміністрації.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь