A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

В райдержадміністрації відбулось навчання у сфері цивільного захисту

Дата: 22.02.2019 16:30
Кількість переглядів: 537

   Фото без опису

   Відповідно до плану комплектування Навчально-медичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Черкаської області слухачами з функціонального навчання у сфері цивільного захисту на 2019 рік затвердженого розпорядженням Черкаської обласної державної адміністрації від 28.11.2018 № 937  21 та 22 лютого в актовому залі Чорнобаївської районної державної адміністрації проводились функціональні навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов'язана із організацією та здійсненням заходів з питань цивільного захисту.

    Навчання провели фахівці Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Черкаської обласної ради.

Фото без опису

   В навчаннях взяли участь 30 осіб керівного складу цивільної оборони, інших управлінських кадрів і фахівців Чорнобаївського району за державним замовленням та 34 особи керівного складу посадових осіб з питань цивільного захисту закладів медицини, загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Чорнобаївського району.

 

За інформацією сектор цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи,взаємодії з правоохоронними органами (запобігання та виявлення корупції)  райдержадміністрації

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь