A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На Чорнобаївщині відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2017 16:27
Кількість переглядів: 741

Фото без опису

    – День 21 листопада 2013-го назавжди став незаперечним доказом відродження нашої нації. Події Майдану змінили народ, його погляди, мрії та віру у своє європейське майбутнє. Революція Гідності об’єднала нас в єдиній, соборній й незалежній Україні,  – звернувся голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда до учасників заходу з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи України. – Боротьба за незалежність України, її суверенітет, кордони, продовжується й нині, і від російської агресії, нас захищають такі ж патріоти, які були на Майданах великих міст та містечок нашої країни. Це люди, подвиг яких ми будемо пам’ятати вічно, їхня мужність переказуватиметься з покоління в покоління.

    Звернувшись до старшокласників, які були присутні в залі, очільник району закликав їх до миру, порозуміння й згуртованості, а головне бути справжніми патріотами.

Фото без опису

    Урочистостям передувала фотовиставка «Наш дух не розтоптати просто так, і наш народ не встане на коліна», на якій було розгорнуто експозицію світлин подій на Майдані та тих, хто захищає цілісність України у зоні АТО. Також присутні мали змогу на власні очі побачити речі, які використовувались на Майдані, бойову амуніцію українського воїна та зброю, використану в зоні АТО.

Фото без опису

    Учасники заходу під час заходу переглянули відеофільм «Майдан 2017 очима школярів Чорнобаївщини», який було відзнято за участі шкільної молоді Чорнобаївщини в місті Київ напередодні дня Гідності та Свободи.

Фото без опису

Фото без опису

    Хвилиною мовчання присутні вшанували борців за волю і незалежність України.

Фото без опису

Фото без опису

    Протягом минулого тижня на Чорнобаївщині проходила акція «Бібліотека українського воїна». Чорнобаївці активно долучилися до даної акції і зібрали книги, які сьогодні було передано волонтерам, аби ті особисто вручили цей філософський багаж землякам, солдатам української армії.

Фото без опису

    Разом з тим, учасникам АТО  передано обереги, виготовлені руками дітей Чорнобаївщини, які обов’язково захистять їх від куль, а зворушлива дитяча сторінка в районній газеті «Світлий шлях» із віршами і малюнками, наблизить воїнів до рідного дому.

Фото без опису

Фото без опису

    Упродовж урочистостей зі сцени лунали пісні та вірші присвячені Революції Гідності та тим, хто поклав своє життя  за краще майбутнє нашої держави.

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь